Κεντρική Basket League Αγώνες Απόλλων Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 69-87

Απόλλων Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 69-87

6011198 1 jpg

Κολοσσιαίο πέρασμα από την Πάτρα!

Ο Κολοσσός ήταν ανώτερης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στην Πάτρα και επιβλήθηκε του Απόλλωνα, που έχασε στα μισά της τρίτης περιόδου τον Τι Τζέι Σταρκς, με 87-69.

Πριν από το τζάμπολ, η αναμέτρηση του Απόλλωνα Πάτρας κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου αναμενόταν ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ίδιες βλέψεις στη φετινή Basket League. Στην πράξη όμως οι Ροδίτες έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ και έφτασαν δια περιπάτου στη νίκη, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Αυτό γιατί ανέβηκαν στο 2-2, με το πέρας 4 αγωνιστικών, την ώρα που η ομάδα του Νίκου Βετούλα γνώρισε τρίτη διαδοχική ήττα (1-3 το ρεκόρ της).

Ο Λόντον Περάντες με 19 πόντους και 5 ριμπάουντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Κούρο Σεγκούρα, έχοντας βοήθειες από τους Μπράικοβιτς (17π, 13ρ), αλλά και τον Γιόργκενσεν (16π, 8ρ), που βγήκαν μπροστά σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Στην αντίπερα όχθη, ο Τι Τζέι Σταρκς ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 13 πόντους, ωστόσο αποχώρησε τραυματίας στα μέσα της τρίτης περιόδου, δημιουργώντας πονοκέφαλο στον Νίκο Βετούλα. Από 10 πόντους είχαν οι Βασίλης Μουράτος, Ντέσι Ουάσιγκτον και Παναγιώτης Φιλιππάκος.

Τα δεκάλεπτα: 16-27, 42-39, 50-66, 69-87.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Με Μιγιάτοβιτς η Εφές έως το 2026

Ανανέωσε τη συνεργασία του με την Εφές ο Μιγιάτοβιτς. Με τον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς στην άκρ…