Κεντρική Γυναίκες Αμύντας: Ανακοίνωσε Σιγάλα

Αμύντας: Ανακοίνωσε Σιγάλα

sofia sigala amyntas jpg

Από τον Αθηναϊκό στον Αμύντα η Σιγάλα

Ο Αμύντας συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει της συνέχειας της σεζόν, καθώς ολοκλήρωσε ακόμη μία μεταγραφική κίνηση. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόκτηση της Σοφίας Σιγάλα, η οποία θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Πέρσι, η Σιγάλα πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 με τον Αθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Η Σιγάλα στα πορτοκαλί

Ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Σοφία Σιγάλα. Η 26χρονη point guard, με ύψος 170 εκατοστά, θα ενισχύσει το γυναικείο τμήμα, στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Η Σοφία έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο amyntas.gr αναφερόμενη στη νέα της ομάδα: “Ευχαριστώ πολύ τους προπονητές και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και με πολλή δουλειά και ομαδικότητα να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι χαρούμενη που ανήκω στην οικογένεια του Αμύντα, το κλίμα είναι εξαιρετικό και παρόλο που επιστρέφω από ένα χρόνο απουσίας λόγω τραυματισμού, πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είμαι σε θέση να προσφέρω τα μέγιστα!!”

Who is who
Γεννήθηκε στις 17 Απριλίου του 1997 και τα πρώτα της καλάθια τα έβαλε στα γηπεδάκια του Μ.Ε.Λ.Α. “Ο Άγιος Ελευθέριος”. Τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στον Πήγασο Κρεμαστής Ρόδου κατακτώντας την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, στην οποία αγωνιζόταν την επόμενη χρονιά με την Ελευθερία Μοσχάτου, συνεχίζοντας με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου (2017-18) και τη σεζόν 2018-19 με τον Παναθηναϊκό κατακτώντας και την άνοδο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία. Συνεχίσε με τον Πανιώνιο (Α2, 2019-20), την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης (Α2, 2020-22) και την περασμένη σεζόν με την ομάδα του Αθηναϊκού κατέκτησε την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία, αντιμετωπίζοντας στον τελικό ανόδου, την τωρινή της ομάδα.

Η Σοφία έχει σπουδάσει στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης στο ΕΚΠΑ, είναι σε μεταπτυχιακό, σχετικά με την Ειδική Αγωγή και είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής καλαθοσφαίρισης Γ’ κατηγορίας.

Καλώς ήρθες Σοφία στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου, κοντά μας!!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Σπουδαία παιχνίδια είχαν τα play off της Α2 γυναικών

Έντονο ενδιαφέρον στους αγώνες της Α2 γυναικών. Ματσάρα είδα στην Αγ. Παρασκευή για τα πλέ…