Κεντρική Γυναίκες Αλλαγές στις Εθνικές Κατηγορίες

Αλλαγές στις Εθνικές Κατηγορίες

fanaria efaoz jpg

Οι αλλαγές που ανακοίνωσε η ΕΟΚ

Τρεις αλλαγές ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Συγκεκριμένα, η ΕΟΚ ενημέρωσε για αλλαγές σε μέρες και ώρες αγώνων, αλλά και για τον ορισμό του αγώνα Τιτάνες Παλαμά – Πιερικός που είχε αναβληθεί.

Αναλυτικά:

*Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΠΑΣ Νάξου Τα Φανάρια-Πανελευσινιακός ΑΟΚ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της National League 1 (1ος Όμιλος) αντί της 04/11/23 και ώρα 17.00, θα διεξαχθεί στις 5/11/23 και ώρα 14.30 στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Περιστεράκης».

*Ο εξ αναβολής αγώνας ΓΣ Τιτάνες Παλαμά-ΣΦΚ Πιερικός για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της National League 2 (4ος όμιλος) ορίζεται να διεξαχθεί στις 08/11/23 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Σοφάδων.

*Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δυο σωματείων, ο αγώνας ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης – ΓΑΣ Απόλλων Πτολεμαΐδας, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (2ος Όμιλος), της 29/10/2023 αντί ώρας 13.00, θα διεξαχθεί στις 12.00, στο Αλεξάνδρειο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Σπουδαία παιχνίδια είχαν τα play off της Α2 γυναικών

Έντονο ενδιαφέρον στους αγώνες της Α2 γυναικών. Ματσάρα είδα στην Αγ. Παρασκευή για τα πλέ…