Κεντρική Γ' Εθνική ΑΕΛ: Ανακοίνωσε έξι μεταγραφές

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε έξι μεταγραφές

nikolas zisoulis ael larisa jpg

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε συνολικά έξι νέους παίκτες

Η ΑΕΛ λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανακοίνωσε συνολικά έξι μεταγραφικές κινήσεις. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Λάρισας προχώρησε στην απόκτηση των Ντίνο ΣιαμέτηΘοδωρή ΖιακάΝικόλα ΣιμόπουλοΝίκο Ζησούλη, Αριστοτέλη Βλάχο και Κώστα Νταή.

Αναλυτικά:

«ΔΙΠΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΣΙΑΜΕΤΗ ΚΑΙ ΖΙΑΚΑ

Δύο ακόμα μεταγραφές πραγματοποίησε η ΑΕΛ – Τμήμα Μπάσκετ με τους Ντίνο Σιαμετη ( SF,/24 ετών/1,90) και Θοδωρή Ζιάκα (PG/23 ετών/1,88). Αμφότεροι με την εμπειρία τους σε μεγαλύτερες κατηγορίες θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα μας στην #National_League_2.

Ντίνο και Θοδωρή καλώς ήρθατε στην ΑΕΛ. Καλή αγωνιστική χρονιά με Υγεία και Δύναμη».

«Με δύο ακόμα μεταγραφές ενισχύεται η ομάδα μας ΑΕΛ – Τμήμα Μπάσκετ , έχοντας πλέον στο ρόστερ της, τον Νικόλα Σιμόπουλο (PG/18 ετών/1,90) και τον Αριστοτέλη Βλάχο (C/22 ετών/2,02). Οι δύο αθλητές μας με την εμπειρία τους από τις Εθνικές κατηγορίες αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της #Natinal_League_2.

Νικόλα και Αριστοτέλη καλώς ήρθατε στην ΑΕΛ, σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με Υγεία και Δύναμη».

«Σε δύο ακόμα μεταγραφές προχώρησε η ομάδα μας ΑΕΛ – Τμήμα Μπάσκετ με τον Κώστα Νταή (PG/22 ετών /1,95) και Νίκο Ζησούλη (PG/19 ετών/1,84). Οι δύο αθλητές μας αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της #National_League_2.

Κώστα και Νίκο καλώς ήρθατε στην ΑΕΛ, σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με Υγεία και Δύναμη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…