Κεντρική Διεθνή Βούτσιτς: «Θέλουμε το χρυσό στο Παρίσι»

Βούτσιτς: «Θέλουμε το χρυσό στο Παρίσι»

Αλεκσάνταρ Βούσιτς

Ο Αλεκσάνταρ Βούτσιτς θέλει το χρυσό στους Ολυμπιακούς για τη Σερβία.

Άνοιξε η όρεξη του Αλεκσάνταρ Βούτσιτς, μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Μουντομπάσκετ, από την Εθνική Σερβίας. Κατά τη διάρκεια της γιορτής που έγινε χθες έξω από το δημαρχείο του Βελιγραδίου για την Εθνική ομάδα, ο πρόεδρος της Σερβίας αναφέρθηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024, που θα διεξαχθούν στο Παρίσι.

Η κινητικότητα που υπάρχει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και αφορά την ομάδα της Αμερικής, η οποία θέλει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον Κέβιν Ντουράντ και τον Στεφ Κάρι, καθώς και τους Άντονι Ντέιβις και Τζέισον Τέιτουμ να έχουν εκφράσει την επιθυμία να ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, σε συνδυασμό με την επιτυχία των Σέρβων, ανέβασε πολύ τον πήχη.

Ο Βούτσιτς ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Θέλουμε το χρυσό στο Παρίσι! Όχι το ασημένιο, αλλά το χρυσό…» εξήγησε ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς στην εκδήλωση προς τιμή των δευτεραθλητών κόσμου. Και πρόσθεσε: «Βλέπω ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μαζεύει την πιο δυνατή ομάδα. Να η ευκαιρία μας να τους κερδίσουμε!

Τα παιδιά μας έδειξαν καρδιά πρωταθλητή. Ήμουν σίγουρος ότι θα δώσουν πίσω στη Σερβία περισσότερα από όσα τους έχει δώσει η χώρα μας. Αυτά τα παιδιά κατάφεραν να ενώσουν την πατρίδα μας. Η Σερβία σας αγαπά! Πάμε για το χρυσό στο Παρίσι»!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…