Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Βεζένκοφ: «Μόνο χαμόγελα στις εξέδρες τη νέα σεζόν»

Βεζένκοφ: «Μόνο χαμόγελα στις εξέδρες τη νέα σεζόν»

Vezenkov

Το δικό του αισιόδοξο μήνυμα έστειλε ο Σάσα Βεζένκοφ για τη νέα σεζόν.

Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε MVP και πιο δημοφιλής παίκτης της σεζόν 2022/23. Ο νυν NBAer και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να παραλάβει ο ίδιος τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη, καθώς προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν των Σακραμέντο Κίνγκς.

Ο διεθνής φόργουορντ μέσω VIDEO ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό, ευχόμενος τη σεζόν 2023/24 να μην υπάρχει τοξικότητα και ακρότητες, παρά μόνο χαμόγελα.

Αναλυτικά ο Σάσα Βεζένκοβ δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με ψήφισαν για να πάρω αυτά τα βραβεία, μα πάνω απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προέδρους του Ολυμπιακού, τον προπονητή, τους συμπαίκτες και όλο τον οργανισμό που ήταν από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα εκεί για να μας βοηθούν και να κάνουν την καθημερινότητα μας πιο εύκολη κι ευχάριστη.

Ήταν μια έντονη σεζόν με πολλά συναισθήματα, κερδίσαμε και τους τρεις εγχώριους τίτλους, παλέψαμε, ήμασταν πάντα ενωμένοι και χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ που βρίσκομαι τώρα. Τους ευχαριστώ, το βραβείο ανήκει σε όλους και μέσα από την καρδιά μου εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα. Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες να έχουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, μακριά από ακρότητες, τοξικότητα, βία και μόνο χαμόγελα στις εξέδρες».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…