Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Στην Ιταλία το Περιστέρι

Στην Ιταλία το Περιστέρι

Περιστέρι

Για φιλικά στη Σαρδηνία αναχώρησε το Περιστέρι.

Τη Σάσαρι θα αντιμετωπίσει σε δύο φιλικούς αγώνες το Περιστέρι. Η ομάδα των Δυτικών Προαστείων, αναχώρησε σήμερα με προορισμό τη Σαρδηνία εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Σάσαρι την Παρασκευή (22/09) και την Κυριακή (24/09).

Ο τεχνικός του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης θα έχει στη διάθεσή του όλους παίκτες και θα είναι μια καλή ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο άμεσος συνεργάτης του, Κώστας Χαραλαμπίδης δήλωσε γι’ αυτά τα φιλικά:
«Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, όλα τα φιλικά που κάναμε ως τώρα και αυτά τα δυο που θα δώσουμε στην Ιταλία με τη Σάσαρι, είναι μέσα σε μια λογική. Να δούμε ότι δουλεύουμε στην προπόνηση πως λειτουργεί στη συνέχεια την ώρα του αγώνα. Εάν υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και πάντα υπάρχουν, να το πράξουμε, αλλά και να δούμε τον βαθμό ετοιμότητας που θέλουμε να είναι στο μέγιστο δυνατό» υποστήριξε ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Σπανούλη, Κώστας Χαραλαμπίδης.

Και συμπλήρωσε: «Είναι το πρώτο μας ταξίδι ως ομάδα, οπότε όλα παίζουν ρόλο. Να δούμε πως ανταποκρίνεται η ομάδα σε ότι έχει να κάνει με ταξίδι, πρόγραμμα και υποχρεώσεις. Υπό αυτή την έννοια αντιμετωπίζουμε τις δυο αναμετρήσεις με τη Σάσαρι, ως ‘’πρόβα τζενεράλε’’ για τα επίσημα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

«Λύγισε» ο Σπανούλης: «Ευχαριστώ τη γυναίκα μου για την στήριξη της»

«Λύγισε» ο Βασίλης Σπνούληε κατά την βράβευση του. Ο Βασίλης Σπανούλης παρέλαβε στα χέρια …