Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος Σεμινάριο αντάξιο αυτής της ΟΔΚΕ

Σεμινάριο αντάξιο αυτής της ΟΔΚΕ

ΟΔΚΕ

Από πού να το πιάσεις και που να τ’ αφήσεις το σεμινάριο της ΟΔΚΕ…

Όχι πως περιμέναμε κάτι καλύτερο. Άλλωστε, εδώ και χρόνια υπάρχουν ζητήματα με τον τρόπο, με τον οποίο γίνονται τα σεμινάρια, πώς και ποιοι τρέχουν, ποιοι εξετάζουν τα γραπτά ποιων. Αλλά αυτά θα τα γράψουμε προσεχώς. Για την ώρα κρατήστε πως από τα χρόνια που ήμουν νέος (κάπου στο 530 π.Χ.) είχε να κάνει τόσο κακό σεμινάριο η ΟΔΚΕ.

Έξαλλοι οι διαιτητές, που όμως δεν μπορούν να μιλήσουν, γιατί θέλουν να σφυρίζουν. Έτσι γίνονται τα πράγματα στον χώρο. Ο Παντελής, με το αυστηρό του ύφος, διώχνει από το γήπεδο τους διαιτητές που τρέχουν στο τεστ. Ούτε ζέσταμα δεν τους αφήνει να κάνουν στο γήπεδο. Ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ, πριν προλάβουν να πάρουν μια ανάσα μετά το τρέξιμο, τους διώχνει κατευθείαν.

Γιατί, θα αναρωτηθείτε. Θα το γράψει ο Αριστείδης ο Δίκαιος. Για να μην δουν τους επόμενους που τρέχουν. Στην είσοδο κάθεται σαν φύλακας. Έχει μπερδέψει την επαγγελματική του ιδιότητα, με αυτή του προέδρου της ΟΔΚΕ. Μπορεί να το κάνει για όποιον λόγο θέλει, αλλά μεταξύ τους οι διαιτητές συζητούν πως έτσι μπορεί (δεν λέμε ότι γίνεται, λέμε ότι μπορεί) να κρυφτεί κάποιος που δεν βγάζει το τρέξιμο. Ευτυχώς, όλοι είναι γυμνασμένοι και τα καταφέρουν.

Το ξενοδοχείο και το χαράτσι

Κάτι άσχετο, που με έχει μπερδέψει. Το ξενοδοχείο, στο οποίο μένουν όσοι μετέχουν στο σεμινάριο της ΟΔΚΕ, είναι το ξενοδοχείο που χρησιμοποιεί η ΕΟΚ. Λένε πως μέχρι τελευταία στιγμή ο Ελευθεριάδης, ο Ντάβαρης, ο Μπούσιας (η ηγετική ομάδα της ΟΔΚΕ) δεν μπόρεσαν να βρουν ξενοδοχείο για το σεμινάριο.

Αηδίες, λέω εγώ. Αλλά αν είναι το ξενοδοχείο της… ΕΟΚ, γιατί χρεώνονται με 150 ευρώ για δυο βραδιά οι διαιτητές από την περιφέρεια; Τελικά αυτοί οι ξενοδόχοι έχουν γίνει πολύ σκληροί στις διαπραγματεύσεις. Έτσι αναγκάζεται η ΟΔΚΕ να επιβάλλει χαράτσι και στους Αθηναίους, όπως είχα ξαναγράψει (δείτε εδώ).

Ο Κορομηλάς, η Βάσω κι η Ευρωλίγκα

Μου είπαν ότι ο Ηλίας (ένας είναι ο Ηλίας) έτρεξε χθες. Μόνος του! Μάλλον πρέπει να αλλάξει κολόνια, για να πάψει να είναι μόνος. Εγώ λέω ότι είναι Fake News. καθώς η Ευρωλίγκα είχε ζητήσει να τρέξει παρουσία του Χριστοδούλου, άρα πως θα έτρεχε μόνος ο Κορομηλάς. Αν έγινε, θα υπάρχει λόγος.

Για να μην τον αδικώ, όμως, ο Ηλίας συνεργάστηκε άψογα με τη Βάσω στα γραπτά. Εντάξει, να τρέχει μόνος, να γράφει και μόνος; Στην απομόνωση θα τον βάλουμε τον άνθρωπο; Και πολύ χάρηκα, γιατί έμαθα ότι μιλούσαν συνέχεια μεταξύ τους, την ώρα των γραπτών εξετάσεων, δείγμα του πόσο καλή σχέση έχουν. Και μπράβο στην ΟΔΚΕ, γιατί οι διαιτητές είναι μεταξύ τους φίλοι.

Οι αξιολογήσεις και τα φιλικά

Τώρα που με βρήκατε στις καλές μου, άντε να γράψω κι άλλη μια επιτυχία της ΟΔΚΕ. Υπάρχει μια σοσιαλιστική προσέγγιση στα φιλικά. Μπορείς να παίξεις όποια κατηγορία θέλεις. Ακόμη κι αν δεν είσαι αξιολογημένος. Όπως είχε παίξει κάποτε ο Λιαρομμάτης φιλικό Α1 εθνικής, ενώ ήταν αξιολογημένος για Γ’ εθνική. Αυτό είναι σοσιαλισμός αδέρφια. Καλύτερα να πω «σύντροφοι».

Για παράδειγμα στο Μεσολόγγι – Κόροιβος έπαιξαν διαιτητές, που είναι μόλις έναν χρόνο στη Γ’ εθνική. Όπως και στο Λευκάδα – Μεγαρίδα. Οι διαιτητές που αξιολογήθηκαν από την ΟΔΚΕ στην Α’ εθνική δεν παίζουν φιλικά Α2. Τι να μας πει ο Κάρολος για Κεφάλαιο και Κομμουνιστικό Μανιφέστο. Ο κομαντάντε Παντελής τον έκανε μία από χόρτα. Του το δίνει ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία στα play out

Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …