Κεντρική Basket League Μαρούσι Πένο: «Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα»

Πένο: «Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα»

Στέφαν Πένο

Ο χρόνος και οι προπονήσεις είναι σύμμαχος του Αμαρουσίου, κατά τον Πένο

Ο Στέφαν Πένο έκανε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Αμαρουσίου, αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Μύκονο, όπου φιλοξενήθηκε από τον Α.Ο. και οι δυο τους αναμετρήθηκαν σε δύο φιλικά (το πρώτο 88-73 υπέρ του Αμαρουσίου και το δεύτερο 91-85 υπέρ της Μυκόνου).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφαν Πένο:

«Κάθε μέρα που περνάει κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Είμαστε μια καινούργια ομάδα που συνεχίζει να μοντάρεται. Περιμένουμε να μπει στο πρόγραμμα και ο «Μίρο» ( Ραντούλιτσα) ώστε σιγά-σιγά να αρχίσουμε να βρίσκουμε την ταυτότητά μας. Και στη Μύκονο δείξαμε καλά στοιχεία, τα οποία προσπαθούμε να ενισχύσουμε αλλά και σημεία που χρειαζόμαστε βελτίωση και πρέπει να δουλέψουμε τις μέρες που απομένουν μέχρι ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το σίγουρο είναι ότι έχουμε μεγάλη διάθεση και ενθουσιασμό να γίνουμε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε», είπε ο Σέρβος.

Η ΚΑΕ απέστειλε και ευχαριστήρια επιστολή στην ομάδα της Μυκόνου για τη φιλοξενία.

«Η ΚΑΕ “Γ.Σ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1986”, οι παίκτες και οι προπονητές θέλουν να εκφράσουν τις ολόθερμες ευχαριστίες τους για την άψογη φιλοξενία που τους παρείχατε κατά την παρουσία της στο όμορφο νησί σας. Παρότι η περίοδος της προετοιμασίας είναι κοπιαστική για όλους, σας διαβεβαιώνουμε ότι μας κάνατε να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Είμαστε βέβαιοι ότι οι σχέσεις των ομάδων μας θα παραμείνουν το ίδιο ζεστές και φιλικές και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να ανταποδώσουμε. Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους στόχους σας για την αγωνιστική σεζόν 2023-24, γιατί η προσπάθεια που καταβάλετε είναι πραγματικά αξιέπαινη».

Σε ότι αφορά τα διαρκείας, συνεχίζεται η διάθεση διαδικτυακά μέσω της “Ticketmaster.gr” και ήδη παρουσιάζουν ζήτηση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Μαρούσι

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…