Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Παπανικολάου: Παπανικολάου: «Δέσαμε σαν ομάδα»

Παπανικολάου: Παπανικολάου: «Δέσαμε σαν ομάδα»

9E40A7C1 4135 49E2 8FC0 85F2F69C53CE

 

Στο «δέσιμο» της ομάδας στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου στις δηλώσεις του.

Η εθνική έκλεισε τον κύκλο της στο Mundibasket2023. Ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε στο κλίμα και στην σχέση που υπήρχε μέσα στην ομάδα.

Δείτε αναλυτικά:
«
Θέλαμε να τελειώσουμε δυνατά το τουρνουά, με νίκη, για την προσπάθεια που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Θέλαμε να δώσουμε στον κόσμο μας κάτι για να χαρεί. Ήρθε τόσο δρόμο μέχρι εδώ για να είναι στο πλευρό μας. Το Μαυροβούνιο έκανε καλό ματς, ήταν καλύτερο στις λεπτομέρειες και στις κρίσιμες στιγμές και κέρδισε.

Το σημαντικότερο είναι η ενότητα που είχαμε, όλοι ξέραμε ότι δεν ήμασταν η πιο ταλαντούχα ομάδα, οπότε έπρεπε να δουλέψουμε δύο φορές περισσότερο. Μείναμε μαζί, απόλαυσα αυτό το ταξίδι με τα υπόλοιπα παιδιά, είχαμε πολύ όμορφες στιγμές και εκτός μπάσκετ. Αυτό είναι το σημαντικότερο.

Δημιουργήσαμε δέσιμο μεταξύ μας και κάναμε την καθημερινότητά μας όμορφη. Αυτές οι στιγμές δημιουργούν τη χημεία που χρειαζόμαστε. Αυτός είναι ο αθλητισμός, όμως στο τέλος της ημέρας, για εμένα είχαμε την ενότητα που είναι το σημαντικότερο σε μία ομάδα. Είμαι περήφανος γι’ αυτή την ομάδα και για την προσπάθεια. Ήμασταν μαχητές και τα δώσαμε όλα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Περιστέρι – Προμηθέας Πάτρας 94-92

Με λυτρωτή Χέιλ πήρε το «θρίλερ» ο Προμηθέας. Ο Προμηθέας επικράτησε του Παριστερίου με 94…