Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Παπανικολάου: «Πάμε με την ίδια συνταγή»

Παπανικολάου: «Πάμε με την ίδια συνταγή»

Παπανικολάου

Για την ομοιογένεια του Ολυμπιακού μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια της απονομής απέδειξε για μία ακόμα φορά πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι εκτός από εξαιρετικός αθλητής. Προτίμησε να δώσει τη θέση του στον Γιώργο Μπαρτζώκα και να υψώσει αυτός πρώτος το τρόπαιο όταν το έλαβε από τα χέρια του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την ομοιογένεια του Ολυμπιακού η οποία οφείλεται στον ίδιο κορμό των τελευταίων ετών, καθώς επίσης πως η ομάδα του δεν θα πρέπει να μείνει στο σημερινό ματς, αλλά να συνεχίσει τη δουλειά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου:
«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάζουμε συμπεράσματα. Κερδίσαμε τη μάχη των ριμπάουντ, ήταν πολύ καλή η αμυντική μας προσπάθεια, γιατί είναι αλήθεια πως επιθετικά δεν κάναμε κάτι σπουδαίο. Είναι μια συνταγή που μας έχει πάει καλά τα τελευταία δύο χρόνια και θα συνεχίσουμε έτσι. Το κριτήριο δεν πρέπει να είναι το σημερινό παιχνίδι. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Για τη δεδομένη χρονική στιγμή ήμασταν καλά αλλά έχουμε δρόμο και πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Σχεδόν αδύνατη η συμμετοχή Λαρεντζάκη στη Βαρκελώνη

Αμφίβολη η συμμετοχή του Λαρεντζάκη στο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός αντιμ…