Κεντρική Γυναίκες Κύπελλο Ελλάδας γυναικών: Ολυμπιακός – Αθηναϊκός για τη Β’ φάση

Κύπελλο Ελλάδας γυναικών: Ολυμπιακός – Αθηναϊκός για τη Β’ φάση

Ολυμπιακός

Ξεκινά σήμερα η Β’ φάση στο Κύπελλο γυναικών.

Με τον αγώνα Ολυμπιακός – Αθηναϊκός (15,00, ΣΕΦ, αίθουσα 5) ανοίγει σήμερα (30/09) η αυλαία της Β’ φάσης του Κυπέλλου γυναικών. Ένα ματς που θυμίζει άλλες εποχές ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον κάτοχο Ευρωπαϊκού τίτλου (τον μοναδικό για την Ελλάδα), Αθηναϊκό, ο οποίος επέστρεψε στην Α1 κατηγορία.

Ο νικητής του ζευγαριού αυτού θα αναμετρηθεί στη συνέχεια με τον νικητή του αγώνα Νίκη Λευκάδας – Παναθηναϊκός ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Π. Γιαννακόπουλος», με γηπεδούχο όμως την ομάδα της Λευκάδας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θάνος Νίκλας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε σε αυτό το ματς αλλά και τη νέα σεζόν:

«Εύχομαι να έχουμε υγεία, μέχρι το τέλος της σεζόν, γιατί η αλήθεια είναι, ότι μας έλειψε στην προαγωνιστική περίοδο. Ελπίζουμε να έχουμε, το Σάββατο, όσο το δυνατόν περισσότερες ετοιμοπόλεμες παίκτριες στη διάθεσή μας. Δεν βρισκόμαστε στο επίπεδο που θέλουμε και πρέπει να κάνουμε το παραπάνω τις επόμενες μέρες, αλλά πιστεύω πάρα πολύ στο ρόστερ που έχουμε δημιουργήσει και θα είμαστε καλά στα παιχνίδια που θα έρθουν».

Το κυρίως πρόγραμμα του κυπέλλου θα διεξαχθεί αύριο (ο1/10).

Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ζωντανά από το OSFP tv στις 15:00.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Σχεδόν αδύνατη η συμμετοχή Λαρεντζάκη στη Βαρκελώνη

Αμφίβολη η συμμετοχή του Λαρεντζάκη στο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός αντιμ…