Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Κατέθεσε το αίτημα για το Προολυμπιακό η ΕΟΚ

Κατέθεσε το αίτημα για το Προολυμπιακό η ΕΟΚ

Εθνική

Επίσημα η ΕΟΚ διεκδικεί τη διοργάνωση του Προολυμπιακού τουρνουά.

Από τη στιγμή που η Εθνική είχε εξασφαλίσει μία θέση στο Προολυμπιακό τουρνουά, ήταν γνωστό πως η ΕΟΚ θα διεκδικούσε τη διεξαγωγή ενός τουρνουά. Πλέον αυτό έγινε επίσημα, έπειτα από την υποψηφιότητα που κατέθεσε η ΕΟΚ. Η φετινή αποτυχημένη εμφάνιση στο Mundobasket της Μανίλα, θέλουν όλοι να μείνει στο παρελθόν και το ενδιαφέρον πλέον συγκεντρώνεται στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού το 2024.

Κανείς δεν λέει πως είναι εύκολη υπόθεση και τα θέματα που θα πρέπει να λύσει η ΕΟΚ πριν το τουρνουά είναι αρκετά. Τα σημαντικότερα, η συμφωνία με τον νέο προπονητή και φυσικά η συμμετοχή ή όχι του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σε ότι αφορά τα γήπεδα τα οποία βρίσκονται στη λίστα της ΕΟΚ για τη φιλοξενία των αγώνων είναι το ΟΑΚΑ, το ΣΕΦ και τα Λιόσια, με την Ομοσπονδία να ολοκληρώνει τις διαδικασίες ώστε να εξασφαλίσει το ποσό που χρειάζεται. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το Προολυμπιακό, όταν ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιας θα δημοσιοποιήσει το πλάνο στο οποίο θα κινηθεί η Ομοσπονδία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Συγκινημένος ο Πόρτερ μετά τη λήξη του ματς

Συγκινήθηκε ο Πόρτερ μετά το ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός αν και δυσκολεύτηκε νίκησε…