Κεντρική Basket League Άρης ΚΑΕ Άρης: Οι πληροφορίες για το ταξίδι στη Λιθουανία

ΚΑΕ Άρης: Οι πληροφορίες για το ταξίδι στη Λιθουανία

ΚΑΕ Άρης

Ενημέρωση για τον κόσμο που θέλει να ταξιδέψει στη Λιθουανία, από την ΚΑΕ.

Ανοιχτές είναι από σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής για τους φιλάθλους τους Άρη για το ταξίδι στη Λιθουανία και τον αγώνα με τη Λιετκαμπέλις στο πλαίσιο του EuroCup, έπειτα από σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης. Η ΚΑΕ καλεί τους φιλάθλους που θέλουν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας για τον αγώνα της 10ης Οκτωβρίου στη 2η αγωνιστική των ομίλων του EuroCup με τη Λιετκαμπέλις, να δηλώσουν από τώρα τη συμμετοχή τους.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ και οι λεπτομέρειες:
«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ενημερώνει ότι σήμερα Παρασκευή (15/09) ξεκινούν δηλώσεις συμμετοχής για ταξίδι με πτήση τσάρτερ στη Λιθουανία, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τη Λιετκαμπέλις, την Τρίτη 10 Οκτωβρίου (19:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του BKT EuroCup.
Η τιμή είναι 650 ευρώ και περιλαμβάνει:
1) Τα αεροπορικά εισιτήρια προς το Κάουνας και της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη.
2) Το εισιτήριο του αγώνα.
3) Τη μεταφορά από το Κάουνας στο Πανεβέζις και αντίστροφα.
4) Τη μεταφορά από το ξενοδοχείο στο γήπεδο της Λιετκαμπέλις και αντίστροφα.

Όσον αφορά στη διαμονή, το μονόκλινο δωμάτιο κοστίζει 60 ευρώ, το δίκλινο 80 και το τρίκλινο 100 και οι φίλοι του ΑΡΗ Midea μπορούν να επιλέξουν ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Η αναχώρηση για τη Λιθουανία θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου και η επιστροφή μετά από τη λήξη του αγώνα, την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει ότι το ταξίδι ουσιαστικά θα διαρκέσει 1.5 μέρα και όχι παραπάνω.

Αυτό θα είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του ΑΡΗ Midea στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια και πιο συγκεκριμένα μετά από οκτώ χρόνια στο BKT EuroCup. Καλούμε τους φιλάθλους μας να ταξιδέψουν μαζί με την ομάδα, σαν μία οικογένεια, και να την ενισχύσουν στην προσπάθειά της για να ξεκινήσει «με το δεξί» τις εκτός έδρας υποχρεώσεις της στη διοργάνωση.

Για να δηλώσετε συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 2310 265600 (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 17:00)».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…