Κεντρική Διεθνή Γκαρούμπα και Ιμπακά ήθελε η Μάλαγα

Γκαρούμπα και Ιμπακά ήθελε η Μάλαγα

Ουσμάν Γκαρούμπα

Κρούση σε Γκαρούμπα και Ιμπακά έκανε η Ουνικάχα.

Την αποκάλυψη πως η Ουνικάχα Μάλαγα «χτύπησε» την πόρτα του Ουσμάν Γκαρούμπα και του Σέρχι Ιμπακά, έκανε ο αθλητικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας Χουάν Ροντρίγκεθ. Σε ότι αφορά τον Ιμπακά πάντως, παρότι οι αρχικές πληροφορίες τον ήθελαν να είναι κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, τα τελευταία νέα λένε πως έχει δεχθεί πρόταση από τον Λάσο για να ενισχύσει την Μπάγερν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ροντρίγκεθ αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Μάλαγα για τους δύο παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο ΝΒΑ, καθώς κανένας εκ των δύο δεν έχει συμβόλαιο από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Η Μάλαγα βρίσκεται σε αναζήτηση σέντερ έπειτα από τους τραυματισμούς των Λίμα, Σίμα και Κράβις. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ο Ντιόπ έχει υπογράψει συμβόλαιο έξι εβδομάδων.

«Τα πράγματα είναι πολύ σύνθετα. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες, όπως ο Ιμπακά και ο Γκαρούμπα, οι οποίοι όμως έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους με προτεραιότητα το ΝΒΑ. Αν δεν τους προκύψει κάτι από εκεί, υπάρχουν τρεις – τέσσερις ομάδες της Ευρωλίγκα που τους θέλουν. Δεν γνωρίζω αν η Ρεαλ υπογράψει τον Γκαρούμπα. Η Μάλαγα χρειάζεται έναν παίκτη με ευρωπαϊκό διαβατήριο, καθώς Κάρτερ και Τέιλορ έχουν καταλάβει τις θέσεις των Αμερικανών».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…