Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Ενός λεπτού σιγή στους αγώνες κυπέλλου

Ενός λεπτού σιγή στους αγώνες κυπέλλου

EOK

Τη μνήμη των νεκρών της Θεσσαλίας θα τιμήσει η ΕΟΚ στους αγώνες κυπέλλου.

Η Α’ φάση του κυπέλλου ανδρών ξεκινά σήμερα με τη συμμετοχή ομάδων από τη Β’ και τη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Σε αυτή θα συμμετείχαν και ομάδες από τη Θεσσαλία η οποία επλήγη από την κακοκαιρία Daniel, οι οποίες απέσυραν τη συμμετοχή τους.

Η ΕΟΚ θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη των νεκρών θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή στα ματς που θα πραγματοποιηθούν, ενώ την Παρασκευή θα υπάρξει διαδικτυακή συνάντηση με τα σωματεία της ΕΚΑΣΘ προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Η ΕΟΚ προσπαθεί να βοηθήσει έμπρακτα τα σωματεία της Θεσσαλίας, μιας περιοχής που διανύει μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο μετά από τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel.

H πρώτη κίνηση είναι η παράταση της μεταγραφικής περιόδου για τα σωματεία της ΕΣΚΑΘ ως τις 29 Σεπτεμβρίου. Θα ακολουθήσει μια διαδικτυακή συνάντηση με τα σωματεία της Ένωσης στις 15 Σεπτεμβρίου, στη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν τα προβλήματα που έχουν και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε η ΕΟΚ να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίλυσή τους.

Παράλληλα, στους αγώνες του Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, ως ελάχιστος φόρος τιμής στα θύματα της ανθρώπινης αυτής τραγωδίας.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…