Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Ανακοίνωσε Ρέινολντς ο Προμηθέας

Ανακοίνωσε Ρέινολντς ο Προμηθέας

Κάμερον Ρέινολντς

Παίκτης του Προμηθέα είναι ο Κάμερον Ρέινολντς.

Με τον Κάμερον Ρέινολντς στη σύνθεσή του θα αγωνιστεί ο Προμηθέας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα της Πάτρας θέλοντας να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του πρόσθεση στη… μηχανή του έναν παίκτη ο οποίος αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ, είναι 28 χρονών με ύψος 2.02μ.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα:
«Ο Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αθλητή Cameron Reynolds, ο οποίος έρχεται για να ενισχύσει τις αγωνιστικές προσπάθειες της ομάδας μας για τη σεζόν 2023-24.
Ο Cameron Reynolds γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου του 1995 στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών. Βλέπει τον κόσμο από τα 202 εκατοστά και αγωνίζεται στη θέση «3».

Ξεκίνησε την καριέρα του από το NCAA και τους Tulane Green Wave, στους οποίους παρέμεινε για 5 σεζόν (2013-2018). Εν συνεχεία μεταπήδησε στους Stockton Kings, ενώ τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο ΝΒΑ, με τη φανέλα των Timberwolves, με τους οποίους πρόλαβε να παίξει σε 19 αγώνες και μέτρησε 5 πόντους και 1,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, σουτάροντας με 41% στο τρίποντο.

Ακολούθησε η περιπλάνησή του στη G League με τους Wisconsin Herd και τους Austin Spurs, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στο ΝΒΑ, για να αγωνιστεί σε 3 αγώνες με τους San Antonio Spurs και άλλους 2 με τους Houston Rockets. Τις δύο τελευταίες σεζόν, ο Reynolds ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Τη σεζόν 2021-22 έπαιξε στην Tρέντο, με την οποία εντυπωσίασε (14.9 πόντοι, 4.6 ριμπάουντ, 38% τρίποντο), ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στη Μπουντούτσνοστ, με την οποία μέτρησε 10 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 43% ευστοχία έξω από τα 6.75.

Καλώς ορίζουμε τον Cameron στην «Προμηθεϊκή» οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να συνδράμει σε μελλοντικές επιτυχίες της ομάδας μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …