Κεντρική Γυναίκες Αμύντας: Επέστρεψε η Χονδρουδάκη

Αμύντας: Επέστρεψε η Χονδρουδάκη

eirini xondroudaki amyntas jpg

Επιστροφή στον Αμύντα ύστερα από τέσσερα χρόνια για την Χονδρουδάκη

Ο Αμύντας προχωράει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και ανακοίνωσε την απόκτηση μιας παλιάς γνώριμης της ομάδας. Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Χονδρουδάκη επέστρεψε στον Αμύντα ύστερα από τέσσερα χρόνια, όπου αγωνίστηκε δανεική στον Άρη Καλαμάτας λόγω σπουδών.

Αναλυτικά:

«Η Ειρήνη επέστρεψε στον Αμύντα

Ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας ανακοινώνει την επιστροφή της αθλήτριάς του Ειρήνη Χονδρουδάκη, μετά τον τετραετή δανεισμό, λόγω σπουδών, στον Άρι Καλμάτας. Η 23χρονη point guard, θα ενισχύσει το γυναικείο τμήμα, στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Η Ειρήνη έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο amyntas.gr αναφερόμενη στην ομάδα, με την οποία μεγάλωσε και την επιστροφή της: “Τα τέσσερα χρόνια που έλειπα από τον Αμύντα, μου φάνηκαν δευτερόλεπτα, μόλις ξαναπάτησα το παρκέ στην Πυρκάλ. Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην ομάδα που μεγάλωσα και εύχομαι να έχουμε μία καλή χρόνια με υγεία χωρίς τραυματισμούς, με το πολύ δυνατό πρωτάθλημα, που έρχεται, να μπορέσω να βοηθήσω όσο μπορώ τους στόχους της ομάδας!”

Who is who
Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου του 2000, στην Αθήνα και τα πρώτα της καλάθια τα έβαλε στο ανοικτό γηπεδάκι του Υμηττού, όπου συμμετείχε και αγωνιστικά σε όλα τα τμήματα. Το 2019, οι σπουδές την ανάγκασαν να συνεχίσει, ως δανεική, στον Άρι Καλαμάτας, με τον οποίο κατέκτησε, χωρίς ήττα, το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συμμετέχοντας τις επόμενες τρεις σεζόν, με την Μεσσηνιακή ομάδα, στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Τεχνολογίας και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Οι γονείς της είναι ο Δημήτρης και η Κατερίνα, έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, το Νίκο.

Η Ειρήνη έχει σαν χόμπι τα ταξίδια και την ανάγνωση βιβλίων.

Καλώς ήρθες Ειρήνη στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου, κοντά μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Σπουδαία παιχνίδια είχαν τα play off της Α2 γυναικών

Έντονο ενδιαφέρον στους αγώνες της Α2 γυναικών. Ματσάρα είδα στην Αγ. Παρασκευή για τα πλέ…