Κεντρική Γυναίκες Αμύντας: Ανακοίνωσε την απόκτηση της Βώλου

Αμύντας: Ανακοίνωσε την απόκτηση της Βώλου

peni volou amyntas jpg

O Αμύντας συνεχίζει την ενίσχυση του

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αμύντα ανακοίνωσε ακόμη μία μεταγραφική κίνηση. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόκτηση της Πένυ Βώλου, η οποία πέρσι αγωνίστηκε ξανά στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών με τη φανέλα του Φοίνικα Πειραιά.

Αναλυτικά:

«Η Βώλου Πένυ στα πορτοκαλί

Ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Πένυ Βώλου. Η 19χρονη point guard, θα ενισχύσει το γυναικείο τμήμα, στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Η Πένυ έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στο amyntas.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ με την ομάδα του Αμύντα στο πρωταθλημα της Α2 γυναικών. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με τη συμμετοχή, πλέον, σε έναν ενιαίο όμιλο όλων των παραδοσιακών δυνάμεων της Α2. Η νέα μου ομάδα έχει πολύ δυναμική παρουσία τα τελευταία χρόνια, διαθέτει ενα άψογο οικογενειακό κλίμα, υπάρχει συνεργασία των νέων αθλητριών με τις παλαιότερες και με την τεχνική καθοδήγηση των προπονητών μας, θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας .”

Who is who
Γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 2004 και ξεκίνησε το μπασκετ στις ακαδημίες της Ελευθερίας Μοσχάτου σε ηλικία 9 ετών. Στην ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου αγωνίστηκε σε όλα τα ηλικιακά τμήματα, ενώ ήταν και αρχηγός των ομάδων. Έχει περίπου 20 συμμετοχές στην Α1 γυναικών με την ομάδα του Μοσχάτου, όπου συμμετείχε από ηλικία 14 ετών. Τη σεζόν 2021-22 κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, με το Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο, από το οποίο αποφοίτησε με αριστείο. Την επόμενη περίοδο συμμετείχε, με την ομάδα του Φοίνικα Πειραιά, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, αλλά λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει πλήρως την χρονιά.

Είναι δευτεροετής φοιτήτρια, στο στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά, ενώ διαθέτει πτυχίο Proficiency στα αγγλικά και πτυχίο B2 στα γαλλικά.

Καλώς ήρθες Πένυ στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου, κοντά μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Συνεχίζει στον Ηρακλή ο Θοδωρής Πολυμένης

Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ηρακλή, ο Θοδωρής Πολυμένης. Η επιτυχημένη πορεία του Θο…