Κεντρική Β' Εθνική Αλλαγές σε αγώνες των Εθνικών Κατηγοριών

Αλλαγές σε αγώνες των Εθνικών Κατηγοριών

ethnikos jpg

Αυτοί οι αγώνες άλλαξαν ώρα διεξαγωγής

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε την αλλαγή σε αγώνες των Εθνικών Κατηγοριών. Συγκεκριμένα, αλλαγή ώρας υπήρξε στις αναμετρήσεις Εθνικός – Αναγέννηση Καρδίτσας και Πυλαία – Πανσερραϊκός. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι οι όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Παναθλητικού και της ΜΕΝΤ για την Α2 Γυναικών θα γίνονται στις 13:45 και 13:00 αντίστοιχα.

Αναλυτικά:

«Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας Εθνικός ΟΦΠΦ – ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας της 21/10/23 για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της National league 1 (Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών – 2ος όμιλος) αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 16.00 στο Κλειστό γυμναστήριο «Π. Σαλπέας».

Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΕ Πυλαίας – ΜΓΣ Πανσερραϊκός, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (2ος Όμιλος), της 07/10/2023 και ώρας 14.30 αντί στο ΔΑΚ Πυλαίας, θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Πανοράματος.

Οι εντός έδρας αγώνες του σωματείου Παναθλητικός ΑΕ Συκεών για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (2ος όμιλος) αντί ώρας 14.00, θα διεξάγονται ώρα 13.45, στο κλειστό γυμναστήριο Επταπυργίου, εκτός των τριών (3) τελευταίων αγωνιστικών του Πρωταθλήματος που κατά πάγια τακτική της ΕΟΚ τελούνται ίδια ημέρα και ίδια ώρα.

Οι εντός έδρας αγώνες του σωματείου ΜΕΝΤ για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (2ος όμιλος) αντί ώρας 14.30, θα διεξάγονται ώρα 13.00, στο κλειστό γυμναστήριο ΜΕΝΤ, εκτός των τριών (3) τελευταίων αγωνιστικών του Πρωταθλήματος που κατά πάγια τακτική της ΕΟΚ τελούνται ίδια ημέρα και ίδια ώρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …