Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αιχμές Ζανέτι για Σκαριόλο

Αιχμές Ζανέτι για Σκαριόλο

Σέρτζιο Σκαριόλο

Ο πρόεδρος της Βίρτους Μάσιμο Ζανέτι έριξε τα βέλη του στον Σκαριόλο.

Η… κόντρα που ξεκίνησε μετά τις δηλώσεις του Σέρτζιο Σκαριόλο και την απομάκρυνσή του από τη Βίρτους Μπολόνια, φαίνεται πως θα έχει και συνέχεια. Ο πρόεδρος της Μάσιμο Ζανέτι, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τον Σκαριόλο, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Λούκα Μπάνκι.

«Μην ξεχνάμε τις συνεντεύξεις με Ράπτορς και Ρεάλ, δεν ήθελε Μπελινέλι και Τεόντοσιτς», ήταν μια από τις ατάκες του και συνέχισε: «Ο Σκαριόλο έλεγε γέρους τους Τεόντοσιτς, Μπελινέλι».

«Θεωρώ τον Σέρτζιο Σκαριόλο ως έναν κορυφαίο προπονητή και τον υπερασπίστηκα σε διάφορες στιγμές απέναντι στη διοίκηση της ομάδας. Αλλά οι ερωτικές ιστορίες έχουν και το τέλος τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις διάφορες συνεντεύξεις με τους Τορόντο Ράπτορς και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ είχε συμβόλαιο με τη Βίρτους, λες και είμαστε ομάδα της Α2», είπε ο Ζανέτι και συνέχισε: «Θεωρώ την ομάδα πολύ δυνατή, ειδικά επειδή χτίστηκε από τον Σέρτζιο Σκαριόλο και τον Πάολο Ρόντσι (σ.σ. τον gm της ομάδας). Όλοι οι παίκτες υπέγραψαν με τη σύμφωνα γνώμη του κόουτς.

Στο τέλος, ο Τεόντοσιτς, στον οποίο έχω ιδιαίτερη αδυναμία, αποχώρησε, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τον Οκτώβριο ο Σκαριόλο ήθελε να θέσει τον Τεόντοσιτς και τον Μπελινέλι εκτός ομάδας. Δεν τους έβαζε να παίζουν στα ματς, γιατί κατά τη γνώμη του ήταν μεγάλοι σε ηλικία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ζαλγκίρις: Ανησυχία για τον Έβανς

Ανησυχία με τον Κίναν Έβανς στη Ζάλγκιρις. Απρόοπτο πρόβλημα προέκυψε στο στρατόπεδο της Ζ…