Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Το πρόγραμμα φιλικών του Προμηθέα

Το πρόγραμμα φιλικών του Προμηθέα

προμη φιλικα 1 jpg

Ο Προμηθέας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών του.

Δείτε την ανακοίνωση:

Κάτι περισσότερο από ένας μήνας απέμεινε για την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν 2023-24, με τον Προμηθέα να έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του. Ο Αύγουστος θα είναι μήνας προπονήσεων, ενώ τον Σεπτέμβριο οι «Αχαιοί» θα δώσουν δυνατά φιλικά παιχνίδια, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να θέλει να παρουσιάσει μια όσο το δυνατόν πιο έτοιμη ομάδα, εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων του Προμηθέα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Προμηθέα θα διεξαχθεί στην Περιβόλα, με αντίπαλο τον συμπολίτη Απόλλωνα (2/9). Εν συνεχεία, θα ακολουθήσουν δύο πολύ δυνατά ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, το πρώτο στην Πάτρα (7/9) και το επόμενο στο ΣΕΦ (10/9). Έπειτα, οι «Προμηθείς» θα βρεθούν σε φιλικό τουρνουά στο Ισραήλ, με πολύ δυνατούς αντιπάλους, την Χάποελ Τελ Αβίβ, την Χάποελ Ιερουσαλήμ και τη Ντινάμο Σάσαρι (18-19/9). Πέντε ημέρες αργότερα (23-24/9), το συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου θα παίξει στα «Μαυροσκούφεια» στη Θεσσαλονίκη, με αντιπάλους την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και την Καρδίτσα. Στα τέλη του μήνα (29/9), ο Προμηθέας θα αγωνιστεί στο ¨Δ.Τόφαλος¨, στην πρόβα τζενεράλε για τη νέα χρονιά, κόντρα στον Απόλλωνα.

Σημειώνεται πως τα εντός έδρας φιλικά της ομάδας μας με Ολυμπιακό (7/9) και με Απόλλωνα (29/9) θα γίνουν με την παρουσία φιλάθλων. Τις επόμενες μέρες θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια των παιχνιδιών αυτών ενώ δικαίωμα εισόδου θα έχουν και όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

A1 Γυναικών: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στην τελική μάχη για το πρωτάθλημα

Σήμερα η τελευταία πράξη στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ θα κριθεί …