Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Ποτσέκο: «Χτυπήστε εμένα, πείτε ότι είμαι τρελός, αλλά αφήστε τους παίκτες μου»

Ποτσέκο: «Χτυπήστε εμένα, πείτε ότι είμαι τρελός, αλλά αφήστε τους παίκτες μου»

Τζιανμάρκο Ποτσέκο

Τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμη μια φορά ο Τζανμάρκο Ποτσέκο με τις δηλώσεις του.

Όλα τα βλέμματα τράβηξε για ακόμη μια φορά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Τζανμάρκο Ποτσέκο. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του MundoBasket 2023, τονίζοντας ότι ήελε να πέσει από 37ο όροφο του ξενοδοχείου μετά την ήττα από τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Χτυπήστε εμένα, πείτε ότι χάνω παιχνίδια, ότι είμαι τρελός, αλλά αφήστε τους παίκτες μου. Μην αγγίζετε το επιτελείο μου, αν δεν ήταν εκεί θα είχα πηδήξει από τον 37ο όροφο του ξενοδοχείου μετά την ήττα από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Ευτυχώς δεν άνοιγε το παράθυρο. Αλλά είμαι σίγουρος ότι αν είχα πέσει θα υπήρχε κάποιος άνθρωπος από τους Φιλιππίνες να με πιάσει και να μου σώσει τη ζωή ή ότι θα έπεφτε πάνω σε ένα αυτοκίνητο, γιατί έχει κίνηση. Ένας από συνεργάτες μου έμεινε δίπλα μου για να με ελέγχει να μην κάνω τρέλες.

Μην αγγίζετε τον πρόεδρό μου, που είπε σωστά πράγματα και αυτές τις ημέρες μου συμπεριφέρθηκε σαν γιο. Είδα πώς υπέφερε ένας άνθρωπος. Του αφιερώνω αυτή την νίκη.

Τα παιδιά μου είναι ευαίσθητα. Ήταν ένας περίπλοκος όμιλος και είμαστε στο προολυμπιακό, κέρδισαν 11 από τα 12 παιχνίδια. Σηκώσαμε τον πήχη. Λατρεύω τους παίκτες μου, αλλά μερικές φορές κάνω λάθη με αυτούς. Ο Τονούτ έκανε ένα εντυπωσιακό ματς και θύμωσα μαζί του, οφείλω να του ζητήσω συγγνώμη”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…