Κεντρική Elite League Μύκονος: Ανακοίνωσε Ευστρατίου (pic)

Μύκονος: Ανακοίνωσε Ευστρατίου (pic)

konstantinos efstratiou mykonos jpg

Από τον Πανερυθραϊκό στη Μύκονο ο Ευστρατίου

Η Μύκονος συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν και προχώρησε σ΄ακόμη μία ηχηρή μεταγραφική κίνηση. Συγκεκριμένα, οι Νησιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κώστας Ευστρατίου, που προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τον Πανερυθραϊκό.

Αναλυτικά:

«Η τρομερή στήριξη όλων σας είναι που φέρνει και εξαιρετικούς αθλητές στην ομάδας μας!

Η ομάδα του νησιού μας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επόμενη προσθήκη στο φετινό της ρόστερ στη θέση του point guard.

Ο Κωνσταντίνος Ευστρατίου είναι ο εκλεκτός για να βοηθήσει τα μέγιστα τη φετινή μας προσπάθειας!

Ο 25χρονος εκρηκτικός αθλητής ξεκίνησε το μπάσκετ στις Ακαδημίες της Ευρυάλης, όπου και παρέμεινε μέχρι και το 2016, όντας μάλιστα μέλος της ανδρικής ομάδας από 15 ετών.

Την Αγωνιστική Περίοδο 2016-2017 μεταπήδησε στον Πόλις Καλλιθέας (Γ’ Εθνική), στην πρώτη του χρονιά ως ενήλικας πλέον, για να κάνει γρήγορα -την αμέσως επόμενη σεζόν- το άλμα στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, για λογαριασμό του Τρίτωνα. Ένα χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή για τον ΑΣΕ Δούκα (Β’ Εθνική), ενώ τα επόμενα δύο χρόνια (2019-2021) επέστρεψε στα νότια προάστια, αλλά αυτή τη φορά με τη φανέλα του Εσπέρου Καλλιθέας (Β’ Εθνική).

Την τελευταία διετία έχει κάνει αίσθηση με τα χρώματα του Πανερυθραϊκού στην Elite League, όπου φέτος ήταν η ομάδα που προκάλεσε τις καλύτερες εντυπώσεις μέσα στη χρονιά φτάνοντας στο F4 της διοργάνωσης με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

Ο Κωνσταντίνος μας δήλωσε: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ που είναι μια πρόκληση για μένα.

Σκοπός μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ευχαριστώ πολύ τον Κοουτς Τζήμα και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και εύχομαι να έχουμε υγεία και μια καλή χρόνια».

Κωνσταντίνε ήρθε η ώρα να έρθεις πρώτη φορά στο νησί! Καλώς να ορίσεις!

Προχωράμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μήτογλου: «Είμαι ευλογημένος»

Ευλογημένος για τη φετινή σεζόν νιώθει ο Ντίνος Μήτογλου. Ο Ντίνος Μήτογλου σε δηλώσεις πο…