Κεντρική Basket League Μαρούσι Κοιτάζει Καράμπουλα το Μαρούσι

Κοιτάζει Καράμπουλα το Μαρούσι

karampoulas jpg webp

Κοιτάζει Καράμπουλα το Μαρούσι.

Μία ανάσα πριν από την πρώτη του μεταγραφή για τη νέα σεζόν στη Basket League βρίσκεται το Μαρούσι. Η ομάδα των Βορείων προαστείων έχει αρχίσει να προετοιμάζει το ρόστερ της για τη νεά χρονία, με πρώτο όνομα στη λίστα τον Βαγγέλη Καράμπουλα.

Ο 42χρονος σούτινγκ γκαρντ την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα του Α.Ο. Μυκόνου και παρότι είχε συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας του θα αποχωρήσει από το νησί των ανέμων μετά από δύο άκρως επιτυχημένες χρονιές σε αυτό.

Το ψευδώνυμό του είναι ο κ. Άνοδος, αφού σε όποιον σύλλογο έχει αγωνιστεί προβιβάζεται στην επόμενη υψηλότερη κατηγορία του πρωταθλήματος. Ο Καραμπούλας στο παρελθόν έχει ψηφιστεί ως  πολυτιμότερος παίκτης της Α2 το 2010, το 2013 και το 2017.

Οι ομάδες του κατάφεραν να κερδίσουν την άνοδο από την Α2 στην Α1 για πέντε διαδοχικές περιόδους, επιτυγχάνοντας αυτό συνολικά οκτώ φορές (2010, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2019, 2020) και κερδίζοντας το πρωτάθλημα της Α2 συνολικά πέντε φορές (2010, 2013, 2014, 2015, 2019).

Ο Καράμπουλας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στους ακόλουθους Συλλόγους:  Σπόρτινγκ, Μακεδονικός, MENT, Πανελλήνιος (EuroCup), Ηρακλής, Ίκαρος Καλλιθέας, ΑΕΝ Κηφισιάς, ΑΕΚ, Καβάλα, Φάρος Κερατσινίου, Ιωνικός Νίκαιας και Α.Ο Μυκόνου.

Το Μαρούσι θέλει τον Καράμπουλα προκείμενου να το ενισχύσει θετικά στη μεγάλη επιστροφή που έκανε στη Basket League, Οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε διαζώσεις επαφές και το μόνο που απομένει είναι η τυπική διαδικασία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Μαρούσι

Δειτε επισης

Euroleague: Οι διαιτητές στα game 5 Παναθηναϊκού & Ολυμπιακού

Τα game 5 του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού διεξάγονται σήμερα και αύριο. Παναθηναϊκός και Ο…