Κεντρική Elite League Ηρακλής: Ο Κέντρικ Τόμσον στον Γηραιό (pic)

Ηρακλής: Ο Κέντρικ Τόμσον στον Γηραιό (pic)

kendrick thompson iraklis jpg

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέντρικ Τόμσον

Το ρόστερ του Ηρακλή σιγά σιγά παίρνει μορφή, καθώς ο Γηραιός συνεχίζει την ενίσχυση του με αμείωτο ρυθμό. Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι ο Κέντρικ Τόμσον, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στη Γεωργία.

Ο Αμερικανός πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της BC Titebi, με την οποία μέτρησε κατά μέσο όρο 17 πόντους, 4.6 ριμπάουντ, 7.6 ασίστ και 1.6 κλεψίματα.

Αναλυτικά:

«ΚΕΝΤΡΙΚ ΤΟΜΣΟΝ, ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!!

Το τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αμερικανό γκαρντ Κέντρικ Τόμσον (27, 1.91) για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο αθλητής μπορεί να αγωνιστεί στις δύο θέσεις των γκαρντ και διακρίνεται για την εκτελεστική του ικανότητα, είτε με σουτ, είτε με διεισδύσεις, αλλά και για το καλό passing ability.

Γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου του 1996 στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Northeastern State, όπου είχε την τελευταία του χρονιά, 16.1 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ μέσο όρο σε 29 αγώνες. Πέρασε τον Ατλαντικό το 2020 για να παίξει στην Ολίμπους από τη Γεωργία (15,4 π.μ.ο.), όπου έμεινε και την επόμενη σεζόν, όταν και συνέχισε στην Πρίστινα από το Κόσοβο και μετά στην Κάλεβ Ταλίν για 6 αγώνες (10 π.μ.ο.). Φέτος επέστρεψε στην Γεωργία και στην BC Titebi, όπου είχε 17 π.μ.ο., 4.6 ρ.μ.ο. και 7.6 ασίστ, αλλά και 1.6 κλεψίματα μ.ο..

Κέντρικ, καλώς ήλθες στον ΗΡΑΚΛΗ, υγεία και δύναμη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Οι διαιτητές του F4 της Ευρωλίγκα

Οι οκτώ διαιτητές που θα σφυρίξουν στο F4 της Ευρωλίγκα. Γνωστά έγιναν τα ονόματα των οκτώ…