Κεντρική Γ' Εθνική Ερμής Αργυρούπολης: Σούπερ ενίσχυση με Παπανδρέου

Ερμής Αργυρούπολης: Σούπερ ενίσχυση με Παπανδρέου

giorgos papandreou ermis argyroupolis

Ο Ερμής Αργυρούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Παπανδρέου

Σε μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ερμής Αργυρούπολης, καθώς έκανε δικό του και τον Γιώργο Παπανδρέου. Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα καλαθοσφαιριστή, που έχει παραστάσεις από την Basket League, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στον Πανερυθραϊκό (Elite League) και στο δεύτερο μισό στον Δούκα (Β’ Εθνική).

Αναλυτικά:

«Μία ακόμα σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον Ερμή Αργυρούπολης, καθώς απέσπασε την υπογραφή του Γιώργου Παπανδρέου, ενός point guard που έχει πολλές και σημαντικές παραστάσεις.

Ο ύψους 190 εκατοστών play maker, είναι 27 ετών και ξεκίνησε το μπάσκετ στην Ακαδημία του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, με τη φανέλα του οποίου έπαιξε σε επίπεδο Ανδρών σε δύο διαφορετικές θητείες. Από το 2013 μέχρι το 2016 (σε Γ’ Εθνική και Α’ ΕΣΚΑ) και από το 2018 μέχρι το 2020 (Γ’ Εθνική και Β’ Εθνική). Το 2016 αγωνίστηκε με το Ψυχικό, στην πρώτη παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α2, για να μεταπηδήσει ένα χρόνο αργότερα στην Πεντέλη, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Τη σεζόν 2020 – 2021 αγωνίστηκε στη Basket League με το Λαύριο, όπου έφτασε μέχρι και τον τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Α2 (Elite League) στον Πανερυθραϊκό και από τον Ιανουάριο, στον Δούκα.

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Γιώργο, του ευχόμαστε να είναι γερός και να έχουμε επιτυχίες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…