Κεντρική Γ' Εθνική «Διπλή» ενίσχυση για Πικέρμι (pic)

«Διπλή» ενίσχυση για Πικέρμι (pic)

pikermi jpg

Προχωράει τον σχεδιασμό του το Πικέρμι

Σ’ ακόμη δύο μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε το Πικέρμι. Η ΑΕΠ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σπύρου Γεωργούτσου και του Γιώργου Τακίδη. Ο πρώτος αγωνίστηκε πέρσι στο με τη φανέλα του Βροντάδου Χίου, ενώ ο δεύτερος στην Α’ ΕΣΚΑ με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά:

«Άλλες δυο μεταγραφές για την ομάδα μας .

Επιστροφή στο οικείο τερέν του Πικερμίου ο πληθωρικός και πολυτάλαντος forward Γεωργούτσος Σπύρος μετά από 1,5 χρόνο στον ΑΟ Βροντάδου Χίου.Φαινεται πως στο γρήγορο στυλ παιχνιδιού της ομάδας μας θα ταιριάξει γάντι ο 33χρονος αθλητικός forward και ανυπομονούμε να το δούμε στο παρκέ να ξεσηκώνει το γήπεδο με τις βιρτουόζικες κινήσεις του!!

Ο 34χρονος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Δούκα , Νήαρ Ήστ, Ηρόδοτο, Εργοτέλη, ‘Αρη Νίκαιας και Δάφνη Δαφνίου. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι με τον Εργοτέλη πανηγύρισε την άνοδο του από την Γ’ στην Β’ Εθνική, ενώ με την ομάδα της Νίκαιας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και στους τέσσερις ομίλους της Γ’ Εθνικής

Η μεταγραφή του ψηλού forward από τον Απόλλων Σμύρνης Τακίδη Γιώργου ,είναι άλλη μια προσθήκη στο ρόστερ της ΑΕΠΙΚΕΡΜΙΟΥ. Ο 30 χρόνος πολυδιάστατος ψηλός θα δώσει πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση στον coach . O 30χρονος σέντερ/φόργουορντ ξεκίνησε το μπάσκετ στην ομάδα της γενέτειράς του, την Καστοριά, με την οποία αγωνίστηκε μέχρι και το 2012, όταν και μεταγράφηκε στην Ασπίδα Ξάνθης, συνδυάζοντας σπουδές και μπάσκετ, όπου και πανηγύρισε το Πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΑΜΑΘ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Τις επόμενες δύο σεζόν βρέθηκε στη Λάρισα, όπου φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες του Μύτικα (2013-2014) και του Αστέρα Λάρισας (2014-2015 / 18,2π. κατά μ.ό.). Οι εμφανίσεις του ήταν αρκετές για να επιστρέψει στην ισχυρή Καστοριά, με την οποία αγωνίστηκε δύο χρονιές στην Β’ Εθνική, κατακτώντας μάλιστα την άνοδο στην Α2 ως Πρωταθλητής, στη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα (2016-2017).

Τελευταίος του σταθμός, πριν να γίνει παίκτης του Απόλλωνα, ήταν ο Πρωτέας Γρεβενών, τα χρώματα του οποίου τίμησε για τρεις αγωνιστικές περιόδους (2017-2020), δύο στην Γ’ Εθνική και μία στη Β’ Εθνική (2019-2020 / 7π. κατά μ.ό.).

Εμείς τον καλωσορίζουμε και ευχόμαστε μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Αμαρουσίου: Παραμένει στον πάγκο ο Κατσούνης (pic)

Νίκη Αμαρουσίου και Σάββας Κατσούνης συνεχίζουν μαζί Με τον Σάββα Κατσούνη θα πορευτεί στο…