Κεντρική Elite League Από τον Άρη στον Πανερυθραϊκό ο Σιδέρης (pic)

Από τον Άρη στον Πανερυθραϊκό ο Σιδέρης (pic)

Ο Σιδέρης

Από την Basket League στην Elite League και τον Πανερυθραϊκό

Ο Πανερυθραϊκός ξεκίνησε τη δουλειά ενόψει της νέας σεζόν, αλλά δεν σταματάει την ενίσχυση του. Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας προχώρησε σε μία κίνηση, η οποία θα δώσει βάθος και ύψος στη γραμμή των ψηλών. Συγκεκριμένα, στο ρόστερ της τη νέα χρονιά θα βρίσκεται ο Χρήστος Σιδέρης, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην Basket League και τον Άρη.

Ο Χρήστος Σιδέρης έχει διαγράψει χιλιόμετρα στις Εθνικές Κατηγορίες πριν κάνει πέρσι το μεγάλο βήμα και αγωνιστεί στην Basket League. Συγκεκριμένα, κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες του Εθνικού, του Αμαρουσίου, του Πανελευσινιακού, της Μεγαρίδας και της XBA.

Την περσινή σεζόν ο Έλληνας σέντερ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, με τον οποίο όμως δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε μόλις σε δύο παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Δημήτρης Χουχουλής ήθελε να ενισχύσει τη γραμμή ψηλών του κι έτσι αποφάσισε να κινηθεί για την απόκτηση του. Ο Έλληνας σέντερ έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του με τον Πανερυθραϊκό και μένει μόνο η ανακοίνωση από την ομάδα της Νέας Ερυθραίας για να επισημοποιήσει την απόκτηση του.

368161437 752569890208996 2679091785087760436 n jpg webp

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ρεμεντέλας: «Ορκιστήκαμε ότι θα μπούμε στο γήπεδο σαν καμικάζι»

Στη σειρά με τον Έσπερο Λαμίας αναφέρθηκε ο Γιώργος Ρεμεντέλας. Το Ψυχικό πήρε τη νίκη απέ…