Κεντρική Γυναίκες Εθνική κορασίδων με καρδιά ανάμεσα στις καλύτερες 16 της Ευρώπης

Εθνική κορασίδων με καρδιά ανάμεσα στις καλύτερες 16 της Ευρώπης

κορα 1 jpg

Σπουδαία επιτυχία για την Εθνική.

Συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα των κορασίδων που με θαυμαστά ψυχικά αποθέματα έκανε το δύο στα δύο στα πολύ δύσκολα…οταν η μπάλα ήταν βαριά, ανανεώνοντας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την παραμονή στην κορυφαία κατηγορία της Ευρώπης.

Δεν ήταν ιδιαίτερα καλή χρονιά για τίς εθνικές μας ομάδες και οι μικρές άφησαν στο τέλος μία ευχάριστη γεύση.Μπράβο Λία και σέ σένα Βιβή φέρατε σέ πέρας μια πολύ πολύ δύσκολη αποστολή, όσο και στον Τσεμπερη που βρέθηκε και αυτός στην Σμύρνη, έχει το δικό μερίδιο.

Τα κορίτσια και να μην τα καταφερναν πάλι θα υπήρχε ελπίδα από αθλήτριες που υπόσχονται πολλά για το μέλλον τού μπάσκετ γυναικών στην Ελλάδα.
Παρόλα αυτά πέτυχαν το σπουδαίο και αξίζουν πολλά μπράβο!!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει μπάσκετ, παίζει βόλεϊ και κείμενο που λέει "THEN'SEURPER BA Watch live 0 FIBA Wa FIB9 CZECH REPUBLIC Top Scorers 51 55 18 KALNA SUBOVA ZIDKOVA 9 GREECE 20 16 7 6 CHOLOPOULOU SYRPA GIANTAI"

Πρώτα η Βασιλικούλα η Χωλοπουλου που έδειξε τόσα πολλά αξιοποιώντας το ταλέντο και την εμπειρία που απέκτησε με την εμπιστοσύνη της ομάδας της να την χρησιμοποιεί σαν βασική στις γυναίκες στη Α1. Μεγάλο συν στην αυτοπεποίθηση της και το καθαρό μυαλό η κλήση της στην εθνική γυναικών.

Η Φωτεινουλα η Συρπα η δεύτερη έμπειρη επίσης από τον Παναθλητικό ένας ταύρος που εκτός των άλλων έχει και ψυχικά χαρίσματα.Η Γιάνταη, η Σταθοπούλου και όλα τα κορίτσια έδωσαν ότι είχαν και με γέμισαν ελπίδα.

Είχα γράψει…και επαληθεύτηκα για την καλή αύρα της αρχηγού Ελένης Σαμαρτζή,της φυσιοθεραπεύτριας Μαρίας Παπαβασιλείου και τής γιατρού…οι οποίες έκαναν το δύο στα δύο συνεχόμενα με την εθνική μας ομάδα των κορασίδων.

Ομοσπονδία, ομάδες, γονείς κάντε το καλύτερο και εσείς οι ίδιες κορίτσια τώρα που είναι η αρχή… βάλτε ψηλούς στόχους και κυνηγήστε τους.💙🏀

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…