Κεντρική Β' Εθνική Αναγέννηση Καρδίτσας: Σούπερ ενίσχυση με Κολσούζογλου (pic)

Αναγέννηση Καρδίτσας: Σούπερ ενίσχυση με Κολσούζογλου (pic)

kiriakos kolsouzoglou anagennisi karditsas jpg

Από τον Πανιώνιο στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Καρδιτσιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση ενός πρωταθλητή και συγκεκριμένα του Κυριάκου Κολσούζογλου. Ο 20χρονος καλαθοσφαιριστής πέρσι αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, με τον οποίο πήρε το πρωτάθλημα στη Β’ Εθνική και την άνοδο για την Elite League.

Αναλυτικά:

«Στην ομάδα μας θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο Κυριάκος Κολσούζογλου, ένας παίκτης που ο κόουτς Βασίλης Κρομμύδας και το staff της ομάδας μας, είχε «κυκλώσει» εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Ο Κυριάκος Κολσούζογλου γεννήθηκε στις 11/12/2003 στην Σύρο κι έχει ύψος 2,04μ. Άρχισε να παίζει μπάσκετ στον #Άρη_Σύρου ενώ σε ηλικία 15 ετών αποκτήθηκε από την ΑΕΚ και εντάχθηκε το Εφηβικό τμήμα της.

Μεταγράφηκε στον Πανιώνιο και μετά από μια γεμάτη αγωνιστική χρονιά στη Β’ Εθνική (2021-22), πέρυσι (2022-23) στέφτηκε Πρωταθλητής – άνοδο στην #EliteLeague – με τον Ιστορικό και κατέλαβε την τέταρτη θέση στο #ΠανελλήνιοΠρωτάθλημαU21.

  • Όνομα: Κυριάκος Κολσούζογλου
  • Έτος Γέννησης: 2003
  • Ύψος: 2.04
  • Θέση: Center & Power Forward

Κυριάκος Κολσούζογλου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μέλος μιας τόσο Ιστορικής ομάδας. Μίας Οικογένειας όπως είναι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Έρχομαι με πολύ δίψα για δουλειά και όλοι μαζί να καταφέρουμε τους στόχους της ομάδας».

Κυριάκο, Υγεία και ευχή να εκπληρώσουμε και αυτή τη χρονιά τους στόχους της ομάδας μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Να αντιδράσει το Αιγάλεω – Τον τίτλο ο Πρωτέας

Η τρίτη πράξη της σειράς Αιγάλεω – Πρωτέας παίζεται σήμερα. Με διαφορετικό ζητούμενο…