Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πονς για Βιλερμπάν: «Δύσκολο να προσφέρεις όταν δεν ξέρεις τον ρόλο σου»

Πονς για Βιλερμπάν: «Δύσκολο να προσφέρεις όταν δεν ξέρεις τον ρόλο σου»

Pons

Απογοητευμένος ο Ιβ Πονς για τον ασταθή χρόνο συμμετοχής του.

Ο Ιβ Πονς εξαπέλυσε «βέλη» κατά της Βιλερμπάν σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του την περασμένη σεζόν. Ο Γάλλος φόργουορντ εξέφρασε την απογοήτευσή του για τις ευκαιρίες που δεν του δόθηκαν, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στον Τι Τζέι Πάρκερ.

Αναλυτικά όσα είπε: «Δεν θέλω να πω πολλά για να μην έχω πρόβλημα, αλλά όταν φεύγουν οι παίκτες, αυτό μιλάει από μόνο του. Αν οι παίκτες δεν θέλουν να μείνουν, αυτό συμβαίνει επειδή κάτι γίνεται λάθος. Σίγουρα πρέπει (σ.σ η Βιλερμπάν) να δει το πώς διαχειρίζεται τους παίκτες».

«Αναρωτήθηκα πολλές φορές τι συμβαίνει, αλλά δεν βρήκα απάντηση. Αυτό γινόταν όλη την σεζόν. Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Εγώ έδινα πάντα το 100%. Έκανα καλά παιχνίδια, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έπαιζα περισσότερο».

«Ήμουν μπερδεμένος όλη την χρονιά, επειδή δεν κατάλαβα ποτέ για ποιον λόγο δεν έπαιζα περισσότερο. Ρώτησα τον κόουτς (Τι Τζέι Πάρκερ), αλλά δεν πήρα απάντηση για τον λόγο που γινόταν αυτό. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να δώσω περισσότερα.

Πιστεύω ότι έδειξα πράγματα και θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα.
Το προπονητικό επιτελείο μού έλεγε ότι έκανα καλά πράγματα. Αλλά αυτά που μου έλεγαν δεν ταίριαζαν με τον χρόνο συμμετοχής μου. Μου έλεγαν ότι έπαιζα καλά και στο επόμενο ματς δεν έπαιρνα χρόνο συμμετοχής. Είναι περίεργο. Είναι λογικό αυτό να σου πειράζει το μυαλό. Είναι δύσκολο να προσφέρεις όταν δεν ξέρεις τον ρόλο σου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

MVP των game 5 ο Κέντρικ Ναν (vid)

Ο Κέντρικ Ναν οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο Final 4 και πήρε το βραβείο του MVP Ο Κέντρικ Να…