Κεντρική Γυναίκες Πήρε Μόρρισον ο Ολυμπιακός

Πήρε Μόρρισον ο Ολυμπιακός

Morrison

Ενισχύεται με Ζιομάρα Μόρρισον ο Ολυμπιακός.

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της Ζιομάρα Μόρρισον, με την Χιλιανή σέντερ να φοράει την «ερυθρόλευκη» φανέλα για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ζιομάρα Μόρρισον. Η διεθνής Χιλιανή σέντερ (ημ. γέννησης 15/2/1989, 1,94μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.

Την περασμένη σεζόν, η Μόρρισον, μέλος της Εθνικής Χιλής Γυναικών από το 2006 έως το 2018, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Βελγίου με την Μέχελεν, με την οποία συμμετείχε και στην Euroleague, με 14,5 πόντους, 10,1 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ, μέσο όρο. H Χιλιανή σέντερ έχει μεγάλη εμπειρία από το κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο, με «θητεία» σε μεγάλα πρωταθλήματα, όπως το ισπανικό, το γαλλικό, το ιταλικό, το τουρκικό, του ουγγρικό, το πολωνικό και όχι μόνο, ενώ αγωνίζεται σχεδόν κάθε χρόνο σε Euroleague και Eurocup, από το 2013.

Το 2012, η νέα ψηλή του Θρύλου έγινε η πρώτη Χιλιανή μπασκετμπολίστρια που αγωνίστηκε στον «μαγικό κόσμο» του WNBA (Σαν Αντόνιο Σταρς).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Σπουδαία παιχνίδια είχαν τα play off της Α2 γυναικών

Έντονο ενδιαφέρον στους αγώνες της Α2 γυναικών. Ματσάρα είδα στην Αγ. Παρασκευή για τα πλέ…