Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαγιάννης: «Δύσκολη απόφαση η αποχώρηση»

Παπαγιάννης: «Δύσκολη απόφαση η αποχώρηση»

Γιώργος Παπαγιάννης

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Παπαγιάννη

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Γιώργος Παταγιάννης, έπειτα από επτά χρόνια . Ο διεθνής παίκτης αποχαιρέτησε την ομάδα της «καρδιάς του» με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η ανακοίνωση:

«Μετά από 7 χρόνια συνολικής παραμονής -και 5 χρόνια συνεχόμενης- πήρα τη δύσκολη απόφαση να μη συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να τιμήσω τη φανέλα της ομάδας, με την παρουσία μου μέσα κι έξω από τις τέσσερις γραμμές, σε καλές αλλά και σε κακές στιγμές.

Γνωρίζω πώς κάποιοι φίλαθλοι απογοητεύτηκαν από εμένα, ή ακόμα και θύμωσαν. Γνωρίζουν όλοι, όμως, πως στα δύσκολα έμεινα εκεί και προσπάθησα, με όποιον τρόπο μπορούσα, κάποτε με επιτυχία και κάποτε χωρίς. Όμως, πάντα ήμουν εκεί, δεν κρύφτηκα ποτέ, δεν έκανα πίσω στη δυσκολία, ακόμα κι αν αυτό μπορούσε να με εκθέσει. Ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει την ανάγκη μου -μετά από τόσα χρόνια- να επιλέξω ένα καινούριο περιβάλλον για τον εαυτό μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αρχικά στον πρόεδρο της ομάδας τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στον κόσμο του Παναθηναϊκού για όλα αυτά τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Η εκτίμηση κι η αγάπη μου προς αυτούς εξακολουθεί να είναι απεριόριστη.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και ελπίζω οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Εκτός μέχρι νεωτέρας ο Ερνανγκόμεθ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν προπονήθηκε με τον Παναθηναϊκό,  μετέβη στην Ισπανία για εξετάσ…