Κεντρική Β' Εθνική Νήαρ Ηστ: Πήρε Καρυστινό και Δέλγα (pic)

Νήαρ Ηστ: Πήρε Καρυστινό και Δέλγα (pic)

dimitris karistinos ethnikos

Το γράψαμε; Ισχύει!!!

Η Νήαρ Ηστ συνεχίζει την ενίσχυση της ενόψει της συμμετοχής της στη Β’ Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα της Καισαριανής ανακοίνωσε την απόκτηση δύο παικτών και συγκεκριμένα του Δημήτρη Καρυστινού και του Νίκου Δέλγα.

Ο Δημήτρης Καρυστινός τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική Κατηγορία με τη φανέλα του Εθνικού πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Το Ebasket.gr σας είχε ενημερώσει για τη συγκεκριμένη μεταγραφή από τις 14 Ιουνίου!

Ο Νίκος Δέλγας από την πλευρά του πέρσι αγωνίστηκε στην Α’ ΕΣΚΑ με τη φανέλα του Πικερμίου.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Νήαρ Ηστ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Δέλγα (2003, 1.91) και τον Δημήτρη Καρυστινό (1997, 1.86).

Ο Νίκος Δέλγας στην παρθενική του εμφάνιση στις εθνικές κατηγορίες την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Πικερμίου, μέτρησε κάτι λιγότερο από 13 πόντους μ.ό. και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα της ανατολικής Αττικής.

Ο Δημήτρης Καρυστινός μετά από δύο πολύ μεστά χρόνια στον Εθνικό Πειραιά συναντά ξανά τον κόουτς Πέτρο Καραμπά καθώς είχαν συνεργαστεί στον Α.Ο. Δάφνης πετυχαίνοντας τότε την άνοδο από τη Β’ στην Α’ ΕΣΚΑ.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Νήαρ Ήστ – Τρίκαλα Basket 57-45

Στην Elite League θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν η Νήαρ Ήστ. Στην Elite League έπειτα από …