Κεντρική Β' Εθνική Νήαρ Ηστ: Στα υπόψιν ο Καρυστινός

Νήαρ Ηστ: Στα υπόψιν ο Καρυστινός

dimitri karystinos ethnikos

Ο Πέτρος Καραμπάς εξετάζει την περίπτωση του πρώην παίκτη του Εθνικού, με τον οποίο έχουν συνυπάρξει στη Δάφνη

Η Νήαρ Ηστ προχωράει τον σχεδιασμό της ενόψει της παρουσίας της στη Β’ Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα της Καισαριανής ανακοίνωσε τις πρώτες παραμονές, αλλά και την πρώτη της μεταγραφή. Ο Πέτρος Καραμπάς σκανάρει τη μεταγραφική αγορά και εξετάζει την περίπτωση του Δημήτρη Καρυστινού, που αποχώρησε από τον Εθνικό ύστερα από δύο επιτυχημένα χρόνια.

Ο Πέτρος Καραμπάς γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ικανότητες του Έλληνα γκαρντ, καθώς οι δύο τους συνυπήρξαν στον Α.Ο. Δάφνης όπου πανηγύρισαν μαζί την άνοδο από τη Β’ στην Α’ ΕΣΚΑ το 2019! Ο Έλληνας τεχνικός ξέρει τι μπορεί να προσφέρει ο Δημήτρης Καρυστινός και δεν αποκλείεται να συνυπάρξουν ξανά αυτή τη φορά στη Νήαρ Ηστ και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Δημήτρης Καρυστινός τα τελευταία δύο χρόνια έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Εθνικού και αποτέλεσε ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Πειραιά. Πέρσι, μάλιστα μετά την αποχώρηση του Φώτη Βασιλόπουλου στα μέσα της σεζόν είχε ηγετικό ρόλο στους Πειραιώτες και τέλειωσε τη σεζόν έχοντας συνολικά 168 πόντους και πάρα πολλές ασίστ!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Ανανέωσε ο Ζαβός (pic)

Δάφνη και Ζαβός συνεχίζουν μαζί H Δάφνη ανακοίνωσε κι επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας…