Κεντρική Διεθνή Κρίσιμη μέρα για τον Ντίνο Μήτογλου

Κρίσιμη μέρα για τον Ντίνο Μήτογλου

Μήτογλου, Αρμάνι

Ώρα… μηδέν για τον Ντίνο Μήτογλου.

Ο Ντίνος Μήτογλου, περιμένει αγωνιωδώς την οριστική απόφαση του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (CAS) σχετικά με την υπόθεση του ντόπινγκ που τον αφορά. Η ακροαματική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη, 4 Ιουλίου, ενώ οι επίσημες αποφάσεις αναμένεται να εκδοθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Έλληνας φοργουορντ, βρέθηκε υπό το φως της δημοσιότητας τον Μάρτιο του 2022, όταν κατηγορήθηκε για παράβαση των αντιντοπίνγκ κανονισμών. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (FIBA) του είχε επιβάλει ποινή 32 μηνών, κάτι που δεν του επέτρεπε να συμμετέχει σε επίσημους αγώνες έως τις αρχές του Νοεμβρίου 2024.

Η ακροαματική διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης θα δώσει τη δυνατότητα στον Μήτογλου να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να παρουσιάσει τυχόν επιπλέον στοιχεία ή αποδείξεις που μπορεί να επηρεάσουν την απόφαση. Μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας, αναμένεται να ακολουθήσει η ανακοίνωση της οριστικής απόφασης, που θα καθορίσει την ποινή που θα επιβληθεί στον παίκτη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…