Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Κάνει πλάκα, ή έχει πλάκα ο Λιόλιος;

Κάνει πλάκα, ή έχει πλάκα ο Λιόλιος;

Λιόλιος, Δελημπαλταδάκης

Ο Βαγγέλης Λιόλιος άδειασε τον Τάσο Δελημπαλταδάκη!

Είναι στιγμές που αναρωτιέμαι αν μας κάνει πλάκα ο Βαγγέλης Λιόλιος. Γιατί αν δεν μας κάνει πλάκα, έχει πλάκα η ΕΟΚ επί των ημερών του. Είναι στιγμές που (δεν πίστευα ότι θα το γράψω ποτέ) ξεπερνά σε εφευρετικότητα τον προκάτοχό του. Όπως αυτή, που προχώρησε στη «θέσπιση κανόνων εκπροσώπησης ανήλικων αθλητών».

Απίστευτα πράγματα έχει γράψει κι αναρωτιέμαι: Πριν κάνει οποιαδήποτε κίνηση, μίλησε με τον Τάσο Δελημπαλταδάκη, ή απλά τον «άδειασε». Γιατί αν ο Λιόλιος κινείται μόνος του, ο Δελημπαλταδάκης δεν έχει θέση στην ΕΟΚ. Αν συμφώνησε σε αυτό το έκτρωμα, τότε πρέπει να ψαχτεί σε βάθος, καθώς υπάρχει κίνδυνος να αυτοαναφλεγούν οι 2 από τους 3 υπερπολύτιμους νευρώνες στον εγκέφαλο του.

Ο Λιόλιος ξεπέρασε τον εαυτό του

Είναι «πιασάρικο» να βγάζεις έξω από τα γήπεδα τους μάνατζερ, όταν συνεργάζεσαι στενά με έναν εξ αυτών. Αλλά πάμε παρακάτω, γιατί δεν φταίει για όλα ο Τάσος. Διαβάζω από την ανακοίνωση: «Μέχρι την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιουλίου, οι διαμεσολαβητές υποχρεούνται να δηλώσουν μέχρι δύο ανήλικους αθλητές που επιτρέπεται να εκπροσωπούν».

Τι λέει πιο κάτω ο Βαγγέλης Λιόλιος; «Το δεύτερο μέτρο, που έχει στόχο τη διασφάλιση της ιδιωτικότητας ανήλικων αθλητών και αθλητριών, είναι ότι από την αγωνιστική περίοδο 2023-‘24 δεν θα επιτρέπεται η είσοδος και η παρακολούθηση δια ζώσης στους διαμεσολαβητές στα πρωταθλήματα ανήλικων αθλητών των Ενώσεων και της ΕΟΚ, καθώς και στα οιαδήποτε άλλα τουρνουά U18 υπό την αιγίδα των Ενώσεων, ή της ΕΟΚ, καθώς και κάθε είδος κλιμακίων ανήλικων αθλητών και αθλητριών».

Μόνο η ΕΟΚ κι ο Λιόλιος στο ίδιο κείμενο επιτρέπουν στους μάνατζερ να εκπροσωπούν δύο ανήλικους αθλητές, τους οποίους όμως δεν θα επιτρέπεται να βλέπουν! Έλα γιατρέ μου, πες μου τι έχω; Το χάνω σιγά σιγά; Πόσα να αντέξω ο άνθρωπος.

Δηλαδή, λέει ο Λιόλιος, θα εμπιστευτώ το ανήλικο παιδί μου σε έναν ατζέντη, που δεν θα μπορεί να δει τι κάνει στο γήπεδο, αλλά θα τον εκπροσωπεί. Με zoom, με ηλεκτρονική ψήφο εμπιστοσύνης στο παιδί μου, που ΔΕΝ επιτρέπεται να βλέπει;

Γελάνε κι οι πέτρες

Όσο κι αν δεν συμπαθώ τον Δελημπαλταδάκη, δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνυπέγραψε αυτό το έκτρωμα. Ωραίο και πιασάρικο να λες «πετάω τούς μάνατζερ έξω», αλλά δεν τους απαγορεύω να έχουν πελάτες, τους οποίους δεν θα βλέπουν.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος έχει αναδείξει ως απόλυτα ανώφελο το επάγγελμα του εκπροσώπου. Γιατί πώς θα διορθώσει ο ατζέντης τη συμπεριφορά του ανήλικου αθλητή, που εκπροσωπεί, αν δεν ξέρει τι κάνει στον πάγκο; Ακόμα κι αν βλέπει το βίντεο των αγώνων, δεν μπορεί να ξέρει τι κάνει ο πελάτης του, καθώς το βίντεο κυνηγά την μπάλα και δεν δείχνει τον πάγκο.

Εντάξει, καταλάβαμε. Θέλαμε κάτι να… «πουλάει», για να δείξουμε την αγάπη μας στα παιδιά. Άλλος με τη βάρκα μας

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…