Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αυτόν τον παίκτη θέλει ο Γιαννακόπουλος

Αυτόν τον παίκτη θέλει ο Γιαννακόπουλος

Αυτόν θέλει ο Γιαννακόπουλος

Ποιον παίκτη θέλει να ντύσει στα «πράσινα» ο Γιαννακόπουλος;

Το… τέλος του ενδιαφέροντος για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, σηματοδότησε την… αρχή της αναζήτησης ενός παίκτη – ηγέτη για την «πράσινη» περιφέρεια. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε εντολή να του βρουν τον καλύτερο, έναν δεινό σκόρερ. Και κάπου εκεί μπήκε και το… θυμικό στη μέση.

Είναι γνωστή (ο ίδιος τη δημοσιοποίησε) η κόντρα, που ξεκίνησε με τον εκπρόσωπο του Γιώργου Παπαγιάννη. Ο τέλειος συνδυασμός, λοιπόν, θα ήταν να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει τον Κόρεϊ Χίγκινς, δίχως τη διαμεσολάβηση του Νίκου Σπανού! Αυτό είναι που σκέφτεται ο Γιαννακόπουλος και το καλό γίνεται καλύτερο.

Σεσημασμένος σκόρερ

Ο Χίγκινς δεν θέλει συστάσεις. Σεσημασμένος σκόρερ και ηγέτης, με βαρύ όνομα και πλούσιο βιογραφικό (ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα), γεμάτες χρονιές, ο Αμερικανός έχει όλο το πακέτο. Αν σε αυτό συνυπολογίσετε ότι δεν χρειάζεται προσαρμογή και δεν εμπεριέχει στοιχεία… ρίσκου (όπως ο Γκραντ κι ο Γκάι), καθώς γνωρίζει την Ευρωλίγκα όσο λίγοι.

Χίγκινς, Γιαννακόπουλος

Αυτό είναι ένα ακόμα στοιχείο, που μετριέται στα «συν» του και βεβαίως είναι ένα όνομα, που ταιριάζει με αυτό που δημιουργεί φέτος ο Γιαννακόπουλος στον Παναθηναϊκό. Σε απλά ελληνικά είναι παίκτης που… κόβει εισιτήρια, αλλά και που βγάζει τα χρήματά του.

Ζητούμενο είναι η προσέγγιση, γιατί είναι προφανές πως η όποια συζήτηση πρέπει να γίνει απευθείας με τον παίκτη, δίχως διαμεσολάβηση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…