Κεντρική Γυναίκες Άρης: Παρέμεινε η Γκατζιώνη

Άρης: Παρέμεινε η Γκατζιώνη

niki gkatzioni aris jpg

Παραμένει κάτοικος Θεσσαλονίκης η Γκατζιώνη

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Άρη προχωράει τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν και προχώρησε σ΄ακόμη μία ανανέωση. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανανέωσε τη συνεργασία της με τη Νίκη Γκατζιώνη. Η 17χρονη πέρσι είχε συμμετοχές τόσο με τη γυναικεία ομάδα όσο και με το τμήμα των Νεανίδων.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τη Νίκη Γκατζιώνη για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Η 17χρονη μπασκεμπολίστρια, Νίκη Γκατζιώνη γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου του 2005 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στις θέσεις 3-4. Ξεκίνησε τα πρώτα της αθλητικά βήματα από τις ακαδημίες της Ιερισσού μέχρι και τη σεζόν 2021-2022, ενώ πέρσι φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα», αγωνιζόμενη τόσο στο τμήμα Νεανίδων όσο και στο τμήμα Γυναικών του ΑΡΗ.

«Να έχουμε και φέτος τη στήριξη του κόσμου. Τρομερός παλμός»

Μετά την ανανέωση της συμφωνίας με την ομάδα Μπάσκετ Γυναικών, η Νίκη Γκατζιώνη δήλωσε:

«Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στο γυναικείο τμήμα αυτού του μεγάλου συλλόγου. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Εύχομαι να έχουμε μια χρόνια με υγεία και άνοδο στην Α1. Τέλος, ελπίζω να έχουμε και φέτος τη στήριξη του κόσμου. Είναι διαφορετικός ο παλμός που μεταδίδουν και σου δίνουν τρομερή ενέργεια»».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Από τον Παναθηναϊκό στη Σοπρόν η Παυλοπούλου

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό για την ουγγρική Σοπρόν. Η Πηνελόπη Πα…