Κεντρική Elite League Αμύντας: Ανανέωσε ο Σιούντρης

Αμύντας: Ανανέωσε ο Σιούντρης

spiros siountris amyntas

Σταθερά «παρών» ο Σιούντρης

Τη φανέλα του Αμύντα θα συνεχίζει να φοράει ο Σπύρος Σιούντρης, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους γι ακόμη μία σεζόν. Ο 23χρονος καλαθοσφαιριστής προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας και θα την ενισχύσει και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Elite League.

Αναλυτικά:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας ανακοινώνει την ανανέωση του “δικού του” Σπύρου Σιούντρη, που θα ενισχύσει τους “πορτοκαλί” και στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, διανύοντας την έκτη συνεχόμενη χρονιά, ως μέλος της πρώτης ομάδας.

Ο 23χρονος small forward, με ύψος 194 εκατοστά, την περασμένη περίοδο, ανέβασε περισσότερο τα στατιστικά του στην Α2, αγωνιζόμενος σε 30 αγώνες, έχοντας κατά μέσο, σε 23′, 8,4 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και ποσοστό ευστοχίας 41,12% στα τρίποντα. Συνολικά στην Α’ φάση του πρωταθλήματος σκόρασε σε δέκα τέσσερις αναμέτρησεις διψήφιο αριθμό πόντων με την καλύτερη συγκομιδή (20 πόντοι) στον προτελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου με το Αγρίνιο (86-62).

O Σπύρος μας ανέφερε στο amyntas.gr για την ανανέωση, για τους προσωπικούς του στόχους, αλλά και της ομάδας: “Καταρχάς να ευχηθώ υγεία σε όλα τα παιδιά όλων των ομάδων, που θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό. Σχετικά με την ανανέωση μου, σημαντικό ρόλο έπαιξε η πρόθεση του Συλλόγου να με κρατήσει, από πολύ νωρίς, με την ολοκλήρωση της προηγούμενης σεζόν. Πέρσι ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς, όμως τελικά κλείσαμε με πολυ καλό και εμφατικό τρόπο και αυτό μένει. Περιμένουμε ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και θα ετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Προσωπικά θέλω να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει. Είμαι αρκετά αισιόδοξος πως θα πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.”

Καλή συνέχεια Σπύρο στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου κοντά μας!!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Αγγέλου: «Ήταν θέμα χρόνου η μεταμόρφωση του Ηρακλή»

Ο «αρχιτέκτονας» του Ηρακλή μίλησε για την πρόκριση στο Final Four Ο Ηρακλής ύστερα από μί…