Κεντρική Γυναίκες Το 1987 οδηγεί την εθνική των γυναικών στο EuroBasket

Το 1987 οδηγεί την εθνική των γυναικών στο EuroBasket

γυναικων 1

Το Eurobasket του 1987 ήταν… η τέλεια αρχή.

Σαν σήμερα 36 χρόνια πριν το μπάσκετ ζούσε την μεγάλη του στιγμή με την κατάκτηση τής πρώτης θέσης στην Ευρώπη και όλους μας να βγαίνουμε στους δρόμους να πανηγυρίσουμε.
Από το ΣΕΦ στο κέντρο με τα πόδια ήταν η δική μου χαρά με τούς φίλους που ζήσαμε ζωντανά τον μεγάλο θρίαμβο.

Σε αυτή την ιστορική μέρα, με την αύρα που προσδίδει… η εθνική ομάδα γυναικών καλείται να δείξει άλλη μια φορά ότι το μπάσκετ και στις γυναίκες ανήκει δίκαια στα ψηλά τής Ευρώπης .
Το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξεκινά αύριο στο Ισραήλ και την Σλοβενία με την Ελλάδα να βρίσκεται ανάμεσα στίς 16 καλύτερες ομάδες.

Ένα μήνα προσπαθώ να παρουσιάσω όσα περισσότερα γίνεται για την διοργάνωση, την ομάδα μας, τίς τρείς αντιπάλους μας και διάφορα άλλα που δυστυχώς δεν έχουν δημοσιότητα αφού παντού υπάρχουν μόνο ότι ανεβάζει η ΕΟΚ η οποία ομολογουμένως κάνει καλή δουλειά σέ ότι αφορά τις διεθνείς.

Αυτή την ώρα πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα στην αποστολή που βρίσκεται στο Ισραήλ. Η εθνική ομάδα είναι σίγουρο πως θα καταθέσει την ψυχή της στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατόν.

Η εικόνα που έχουμε δεν είναι σαφής καθώς μετά τον άτυχο αγώνα με τη Ιταλία το τεχνικό Τιμ αποφάσισε να μην δώσει άλλο φιλικό και να δουλέψει να διορθώσει λάθη λάθη και στο διάβασμα στίς αδυναμίες των αντιπάλων.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που παίζουν μπάσκετ

Προσωπικά κρατάω το πρώτο δεκάλεπτο τού αγώνα με το Ισραήλ όπου τα κορίτσια έδειξαν το καλό τους πρόσωπο και ήταν χάρμα.

Το κρίσιμο ματς είναι στην πρεμιέρα του EuroBasket, καθώς εμείς ανοίγουμε την αυλαία του, απέναντι στο Μαυροβούνιο το οποίο δεν είναι κάτι το φοβερό το είδα σχεδόν σε όλα τα ματς προετοιμασίας.

Μετά η Λετονία που στο τεχνικό τιμ είναι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Μάρτιν Ζιμπαρτς και ακολουθεί ρεπό οπότε οι δύο πρώτοι αγώνες θα δείξουν που το πάμε.

Η ΕΡΤ2 βάσει του προγράμματος τής δημόσιας τηλεόρασης θα δείξει το πρώτο ματς και βλέπουμε. Καλή δύναμη, καλό κουράγιο το έργο είναι δύσκολο όμως οι ευχές και ελπίδες όλων μας συντροφεύουν την εθνική Ελλάδας στο EuroBasket women

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …