Κεντρική Γυναίκες Τα σενάρια τέλος… Πέρασε στην επόμενη φάση

Τα σενάρια τέλος… Πέρασε στην επόμενη φάση

5906196B 6AD4 4830 8576 5E94370F2D67

Μια νίκη μακριά από τα προημιτελικά

Τα σενάρια τελείωσαν και ήρθε η ώρα της πραγματικότητας για την Ελλάδα με το τέλος των αγώνων στούς ομίλους στο EuroBasket women.
Το Μαυροβούνιο μετά από δραματικό αγώνα με σούπερ την Μακ 22π.20ρ νίκησε την Λετονία 61-58 την έστειλε σπίτι της και την εθνική μας ομάδα στον χιαστί αγώνα αύριο, για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά τής Λιουμπλιάνας.
Η εθνική μας πάει με άλλη ψυχολογία το βράδυ με την Ισπανία αφού είναι δεδομένο πλέον πως δεν μπορεί να βγει πρώτη και έχει πάρει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του θέση στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας του ομίλου, το οποίο βέβαια ήταν ο πρώτος στόχος.
Ένας αγώνας όμως do or die για την Ισπανία, όπως θα συνέβαινε με εμάς αν είχε νικήσει η Λετονία, καθώς με νίκη βγαίνει πρώτη, με ήττα γυρίζει στην Ισπανία γράφοντας την πιο θλιβερή σελίδα στην ένδοξη παρουσία της στο γυναικείο στερέωμα.
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο
Ματς με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, σημασία και την περιέργεια… τί δώρο θα κάνει η Μαριέλα Φασούλα στην συμπαίκτρια και φίλη της Καθόρλα στα σημερινά της γενέθλια όσο αφορά το αποτέλεσμα…
Νίκη η εθνική μας δεύτερη και πιθανότατα πάνω στην Ιταλία, ήττα και πάνω μάλλον στην Τσεχία.
Πάμε κορίτσια… βήμα βήμα!
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Τρίκαλα Basket – Νήαρ Ηστ 66-64

Προστάτεψαν την έδρα τους τα Τρίκαλα. Σε μία συναρπαστική αναμέτρηση, τα Τρίκαλα Basket νί…