Κεντρική NBA Ρίβερς: «Απαιτητικό να κοουτσάρεις τον Χάρντεν»
NBA

Ρίβερς: «Απαιτητικό να κοουτσάρεις τον Χάρντεν»

Χάρντεν

Τι ανέφερε ο Ντοκ Ρίβερς.

Ο Ντοκ Ρίβερς μίλησε για το διάστημα που χρειάστηκε να προπονήσει τον Τζέιμς Χάρντεν στους Σίξερς και το πόσο δύσκολο ήταν αυτό.

Διαβάστε όσα είπε:

«Ήταν απαιτητικό να τον κοουτσάρεις γιατί περισσότερο επειδή προσπαθούσαμε δύο πράγματα… Ήταν το ότι ο Τζέιμς ήταν τόσο καλός στο να παίζει με έναν τρόπο και εκείνος που πιστεύω ότι πρέπει να παίξεις για να κερδίσεις, κατά μία έννοια, είναι διαφορετικός.

Γιατί εστιάζει κυρίως στο να αφήνεις την μπάλα, να την κυκλοφορείς, να επιστρέφεις σε αυτή… Θα ήθελα πολύ να τον είχα νεότερο, όταν αυτό ήταν πιο εύκολο γι ‘αυτόν, επειδή το να αφήσει την μπάλα και να την πάρει είναι δύσκολο. Είναι σωματικό, είναι εξαντλητικό.

Έτσι, θα ήταν ενδιαφέρον αν τον είχα νεότερο όπου θα μπορούσε να το κάνει περισσότερο. Βγαίνοντας από ντρίμπλες, πηγαίνοντας προς τα μέσα. Οπότε ναι, το να τον κάνω να κινεί την μπάλα και να παίξει με τον τρόπο που εγώ τον ήθελα να παίξει ήταν απαιτητικό. Νόμιζα ότι στο πρώτο μισό της χρονιάς, ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο παιχνίδι.

Νόμιζα ότι ο Τζέιμς έπαιζε τέλειο μπάσκετ. Ήταν ο πόιντ γκαρντ της ομάδας. Εξακολουθούσε να σκοράρει, αλλά έκανε περισσότερο playmaking και σκόραρε. Στη συνέχεια, στο δεύτερο μισό, άρχισε να σκοράρει περισσότερο, προσπαθούσε να σκοράρει περισσότερο και νόμιζα ότι μείναμε στάσιμοι κατά καιρούς. Νόμιζα ότι αλλάξαμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Στους Θάντερ ο Καρούσο, στο Σικάγο ο Γκίντι

Το πρώτο trade της post – season είναι γεγονός ανάμεσα σε Θάντερ και Σικάγο. Οι Σικά…