Κεντρική Elite League Πανιώνιος: Παραμένει στο τιμόνι ο Ταυρόπουλος (pic)

Πανιώνιος: Παραμένει στο τιμόνι ο Ταυρόπουλος (pic)

periklis tavropoulos panionios

Με Ταυρόπουλο και τη νέα σεζόν ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και δεν θα μπορούσε η πρώτη ανακοίνωση να μην αφορά τον Περικλή Ταυρόπουλο. Ο «αρχιτέκτονας» της ομάδας της Νέας Σμύρνης, που την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Β’ Εθνική και την άνοδο στην Elite League, θα παραμείνει στον πάγκο της και θα την καθοδηγήσει και τη νέα μπασκετική σεζόν.

Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει ότι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Περικλής Ταυρόπουλος θα έχει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας.

Με τον coach Ταυρόπουλο στον πάγκο ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κατάφερε κατά τη σεζόν 2022-2023 να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν και ταυτόχρονα να κατακτήσει το Κύπελλο Εθνικών Κατηγοριών (UNICEF Trophy) και να αγωνιστεί στο πρώτο Final-8 στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ μαζί με τις 7 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της Basket League.

Ο coach του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ δήλωσε τα εξής:

«Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, από το σημείο που γνωρίσαμε καλύτερα ο ένας τον άλλο και καταφέραμε να γίνουμε οικογένεια εντός κι εκτός γηπέδου, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πέτυχε το στόχο του με την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος. Τη νέα αγωνιστική περίοδο, σε ανώτερη κατηγορία και με δυσκολότερη αποστολή η πρόκληση είναι ακόμα μεγαλύτερη και θα βαδίσουμε ακριβώς στον ίδιο δρόμο ώστε να πετύχουμε το στόχο μας που για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ πάντοτε θα είναι ο πρωταθλητισμός. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του και θέλουμε να είναι και πάλι κοντά μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Η 12άδα του Παναθηναϊκού με Μακάμπι

Οι 12 εκλεκτοί του Παναθηναϊκού για το ματς με Μακάμπι. Σε περίπου μισή ώρα από τώρα (20:3…