Κεντρική Διεθνή Οπαδοί της Μπανταλόνα αποκάλεσαν «δολοφόνο» τον Γιαμπουσέλε

Οπαδοί της Μπανταλόνα αποκάλεσαν «δολοφόνο» τον Γιαμπουσέλε

Γιαμπουσέλε

Ξεκίνησε έρευνα η ACB για το περιστατικό.

Το επεισόδιο που σημειώθηκε στον τρίτο ημιτελικό της ACB μεταξύ της Μπανταλόνα και της Ρεάλ έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε ένα μέρος των οπαδών της Μπανταλόνα, οι οποίοι εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους ενάντια του Γκέρσον Γιαμπουσέλε. Ορισμένοι μάλιστα από αυτούς τον αποκαλούν «δολοφόνο» λόγω μιας προηγούμενης συμπεριφοράς του που είχε προκαλέσει έντονο προβληματισμό.

Το επεισόδιο που πυροδότησε τις αντιδράσεις αυτές, συνέβη στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα, όταν ο Άντε Τόμιτς, φαίνεται να χτυπά με τον αγκώνα του τον Γάλλο άσο της «Βασίλισσας. Ο Γιαμπουσέλε πέφτει στο παρκέ, αλλά σηκώνεται άμεσα και δείχνει να ζητάει εξηγήσεις. Η αντίδραση του κοινού ήταν έντονη, καθώς μερικοί από το κοινό που βρισκόταν στις εξέδρες ενδέχεται να έχουν ακόμα φρέσκες στο μυαλό τους τις προηγούμενες αντίστοιχες καταστάσεις που συνέβησαν στο παιχνίδι με την Παρτιζάν.

Τον τελευταίο λόγο αυτής της υπόθεσης θα έχει η ACB, η οποία ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να εντοπίσει τους φίλους της ομάδας που αποκάλεσαν τον παίκτη της Ρεάλ «δολοφόνο» και πραγματοποίησαν φραστικές επιθέσεις εις βάρος στο πρόσωπο του.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…