Κεντρική Γ' Εθνική Νίκη Αμαρουσίου: Επέστρεψε ο Νίκος Μαραγκίδης (pic)

Νίκη Αμαρουσίου: Επέστρεψε ο Νίκος Μαραγκίδης (pic)

Μαραγκίδης, Άρης Νίκαιας - Ηλιούπολη

Από τον Άρη Νίκαιας στη Νίκη Αμαρουσίου ο Μαραγκίδης

Ο Νίκος Μαραγκίδης θα φορέσει τη φανέλα της Νίκης Αμαρουσίου τη νέα σεζόν. Ο 26χρονος καλαθοσφαιριστής ύστερα από μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Άρη Νικαίας αποφάσισε να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια και τη νέα χρονιά θα ενισχύσει την ομάδα των Βορείων Προαστίων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Νίκος Μαραγκίδης πέρσι ήταν εκ των κορυφαίων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και ήταν μεταξύ των πρώτων σκόρερ.

Αναλυτικά:

«Στη Νίκη Αμαρουσίου ο Νίκος Μαραγκίδης

Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συμφωνία με τον Νίκο Μαραγκίδη, ο οποίος θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας μας ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2023/24.

Ο 26χρονος γκαρντ-φόργουορντ (1μ.97) διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο καθώς έχει συμμετοχές στην Basket League με τον Ιωνικό Νίκαιας και τον Πανιώνιο. Εκτός από τη Νίκη Αμαρουσίου, ο Μαραγκίδης έχει αγωνιστεί επίσης στον Γ.Σ. Αμαρουσίου, στον Εθνικό, στη Δάφνη Δαφνίου και στον Άρη Νίκαιας.

Πλέον τίθεται στη διάθεση του προπονητή της ομάδας μας, Δημήτρη Ποδαρά, ενισχύοντας τη Νίκη Αμαρουσίου που υλοποιεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ανανεώνοντας τους Γιώργο Δέλλιο, Λουκά Βαφιά και Γιόβαν Θεοδοσίου ενώ έχει ήδη αποκτηθεί ο Βασίλης Κώτσης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στη Νίκη Αμαρουσίου έπειτα από περίπου 6 χρόνια. Νομίζω πως ήταν καιρός να γυρίσω! Γίνεται εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα και οι συνθήκες είναι ιδανικές προκειμένου ένας παίκτης να δουλέψει και να βελτιωθεί. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω πως η Νίκη αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον. Πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην ομάδα που με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα. Τελικά αυτό έγινε φέτος…» εξήγησε στις πρώτες δηλώσεις του στο nikiamarousiou.gr ο Νίκος Μαραγκίδης.

Και πρόσθεσε: «Σε σχέση με το πρώτο πέρασμά μου από την ομάδα, επιστρέφω ως… άλλος παίκτης. Είμαι πιο ώριμος και πιο δυνατός, με περισσότερες εμπειρίες και καθαρό μυαλό. Θα αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως η Νίκη που έχει εδραιωθεί στις Εθνικές κατηγορίες. Έρχομαι να παλέψουμε για την άνοδο! Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μου! Το εξήγησα από την πρώτη στιγμή στις συζητήσεις με τον κόουτς και τον πρόεδρο, τον Αντώνη Τσέκενη. Πρόκειται για ένα σοβαρό σωματείο που αξίζει τα καλύτερα».

Όσον αφορά την πρώτη εμπειρία του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Άρη Νίκαιας, είπε: «Το παιχνίδι είναι πιο physical σε σχέση με τις υψηλότερες κατηγορίες. Επίσης ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Σε αυτό το κομμάτι βοηθάει η παρουσία έμπειρων παιδιών στις ομάδες. Αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει προκειμένου το επίπεδο να μείνει ψηλά. Ανυπομονώ για τη νέα χρονιά»!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…