Κεντρική Διεθνή Ματέο: «Η Μπανταλόνα γνωρίζει τέλεια τον εαυτό της»

Ματέο: «Η Μπανταλόνα γνωρίζει τέλεια τον εαυτό της»

Ματέο

Να είμαστε προσεκτικοί στη σειρά με την Μπανταλόνα, είπε ο Τσους Ματέο.

Ο Τσους Ματέο σε δηλώσεις του ενόψει της σειράς με την Μπανταλόνα για τα Ισπανικά playoffs, αναφέρθηκε στους παίκτες κλειδί που κάνουν τη διαφορά στο παιχνίδι και στο διαδοχικό σερί νικών που τρέχει η «βασίλισσα» απέναντι τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματέο:

«Είναι μια ομάδα που γνωρίζει τέλεια τον εαυτό της, με καθοριστικούς παίκτες στη θέση του πόιντ γκαρντ και του σουτέρ. Έχει έναν σέντερ όπως ο Τόμιτς, που είναι πολύ ολοκληρωμένος στο παιχνίδι στη ρακέτα. Ο Κάιλ Γκάι είναι πολύ επικίνδυνος παίκτης, όπως έχει δείξει κόντρα στην Μπασκόνια.

Αλλά δεν μπορούμε να εστιάσουμε μόνο σε έναν παίκτη γιατί έχουν πολλούς άλλους όπως ο Φέλικ και ο Πάρα. Πρέπει να αμυνόμαστε ως ομάδα γιατί έχουν πολλούς επιθετικούς τρόπους να σκοράρουν. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλες τις καταστάσεις».

Για τις 12 σερί νίκες της Ρεάλ κόντρα στην Μπανταλόνα: «Τα σερί ή όχι τα σερί τελειώνουν εδώ. Δεν αλλάζουν κάτι. Έχουμε έναν ημιτελικό μπροστά μας. Φυσικά φτάσαμε σε καλό μομέντουμ, αλλά το πιο σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στην επόμενη μέρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…