Κεντρική Elite League Μαρούσι: Έκτακτη Γενική Συνέλευση με φόντο Basket League

Μαρούσι: Έκτακτη Γενική Συνέλευση με φόντο Basket League

8FE62E07 8A56 4FF2 B5A3 33C58210F4DD

Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα την ίδρυση νέας ΚΑΕ.

Το Μαρούσι πήρε το εισιτήριο για την Basket League και το μόνο που απομένει είναι η σύσταση νέας ΚΑΕ ώστε η ομάδα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Αμαρουσίου, μεανακοίνωση του καλεί τα ταμειακώς εντάξει μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 15/6 με θέμα την ίδρυση νέας ΚΑΕ.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Tο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ στην συνεδρίαση της 29ης Μαΐου 2023 και σύμφωνα με το άρθρο 7 του καταστατικού του αποφάσισε να καλέσει τα ταμειακώς εντάξει μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:00 στον Πολυχώρο/Μουσείο του Συλλόγου στο Κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του παρακάτω θέματος ημερήσιας διάταξης:

Ίδρυση νέας ΚΑΕ καθόσον η Ανδρική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης προβιβάστηκε στην Επαγγελματική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης Basket League.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία, τα μέλη καλούνται σε επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση χωρίς άλλη ειδοποίηση το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 και ώρα 17:30 εντός του Κλειστού Γηπέδου του Δημοτικού Γυμναστηρίου Αγίου Θωμά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…