Κεντρική Β' Εθνική Λεύκιππος Ξάνθης: Νέος προπονητής ο Ζαφειρούδης

Λεύκιππος Ξάνθης: Νέος προπονητής ο Ζαφειρούδης

giorgos zafeiroudis lefkippos xanthis

O Λεύκιππος Ξάνθης έδωσε τα «κλειδιά» στον έμπειρο τεχνικό

Λεύκιππος Ξάνθης ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Ζαφειρούδη. Ο Έλληνας τεχνικός θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας τη νέα σεζόν, όπου η ομάδα της Ξάνθης θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Γιώργος Ζαφειρούδης πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο της Δόξας Λευκάδας (Β’ Εθνική), ενώ στη συνέχεια κάθισε για κάποια παιχνίδια στον πάγκο του Αίαντα Ευόσμου (Elite League).

Αναλυτικά:

«Εντυπωσιακή Κίνηση με την Πρόσληψη Γιώργου Ζαφειρούδη !

Ο ΑΟ Λεύκιππος είναι υπερήφανος να ανακοινώσει μια εκπληκτική προσθήκη στο δυναμικό του. Το Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε στην υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με έναν από τους πιο έμπειρους, επιτυχημένους και αναγνωρισμένους προπονητές μπάσκετ, ανοίγοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της ομάδας μας.

Ο νέος μας προπονητής, Γιώργος Ζαφειρούδης, φέρει μαζί του μια εντυπωσιακή πορεία επιτυχιών και αναγνωρίσεων. Έχοντας προπονήσει με επιτυχία σε Εθνικές κατηγορίες και σε κορυφαίες ομάδες, αναγνωρίζεται ως μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στον κόσμο του μπάσκετ.

Με την άφιξη του Γιώργου Ζαφειρούδη, η ομάδα μας αναμένεται να αναπτύξει νέες δυνατότητες και ταλέντα, προωθώντας την ανταγωνιστικότητα και το επίπεδο του αθλήματος στην περιοχή μας. Ο Γιώργος Ζαφειρούδης θα είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της προπονητικής φιλοσοφίας της ομάδας μας, ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη των παικτών μας τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Λεύκιππου πιστεύει ότι με τη προσθήκη του Γιώργου Ζαφειρούδη θα ανοίξει μια νέα εποχή για την ομάδα μας και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον.

Η αγωνιστική περίοδος 2023-2024 αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα με την καθοδήγηση του νέου προπονητή μας!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…